Ismerd meg a modern kozmetikai kezelések alfáját és omegáját! A VIVACE MICRONEEDLING RF egy innovatív bőrfeszesítő és bőrfiatalító kezelés, amely a frakcionált lézeres eljárások legbiztonságosabb és leghatékonyabb alternatívája.

A mikrotűk, a rádiófrekvencia (RF) és a LED fényterápia erejét ötvözve nem csak a ráncok ellen nyújt eredményes megoldást, hanem kezelhető vele számos bőrprobléma; összehúzza a tág pórusokat, javítja a pattanásos bőr állapotát, halványítja az aknés hegeket és a striákat.

Azonnali hatásának köszönhetően már egyetlen kezelés is garantáltan csökkenti a ráncok számát és mélységét, azonban a bőr típusától és az elérni kívánt eredménytől függően több kezelésre is szükség lehet.

Ne aggódj többé a bőrhibák, vagy a ráncok miatt, jelentkezz be még ma!

Neked ajánljuk, ha az alábbi eredményeket szeretnéd elérni:

 • ránccsökkentés
 • bőrfiatalítás
 • face lifting
 • akne, aknés hegek eltűntetése
 • tág pórusok
 • pókvénák kezelése
 • nyúlási csíkok kezelése
 • műtéti hegek halványítása
 • hyperhidrosis kezelése
 • bőrfeszesítés
 • Csökkenti a ráncok számát és mélységét

  A VIVACE MICRONEEDLING RF kezelés serkenti a szervezet természetes kollagén és elasztin termelését, visszaadva ezzel a bőr feszességét és rugalmasságát.

 • Javítja a bőr tónusát és textúráját

  A megnövekedett kollagén termelés, az RF energia és a LED impulzusok együttes hatása felgyorsítja a sejtregenerációt, ezzel biztosítva fiatalosabb megjelenést.

 • Gyakorlatilag fájdalommentes

  Alapos fertőtlenítés után leérzéstelenítjük a kezelendő területet, a zavartalankezelési élményért.

 • Biztonságos és hatékony

  A kezeléshez használt rádiófrekvenciás energia mértéke egyénre szabható, így a kezelés minden bőrtípusra és bőrtónusra biztonságos.

Hogyan működik a VIVACE kezelés?

A Vivace három különböző bőrfiatalítási módszert egyesít a páratlan eredményekért.

A mikrotűk segítségével mikrosérüléseket hozunk létre a dermális és szubdermális rétegeken. Ezek a mikrosérülések arra késztetik a szervezetet, hogy beindítsa a természetes gyógyító folyamatait: különösen az új bőrsejtek és fehérjék cseréjét a bőr mélyebb rétegeiben. A mikrotűzés, mint önálló kezelés a bőrfelület tökéletlenségeinek kijavítására, valamint az öregedés látható jeleinek javítására szolgál.

A rádiófrekvencia serkenti a bőrön belüli folyamatokat. A mikrotűzéshez hasonlóan a rádiófrekvenciás energia is fokozza a kollagén és az elasztin termelődését, visszafordíthatja az öregedés látható jeleit.

A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát. A kék LED fény a propionibacterium acnes-re hatva javítja az aknés bőr állapotát.

Mire számíts a VIVACE kezelés során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, a VIVACE kezelést is egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, hogy biztosan a VIVACE e a legmegfelelőbb kezelési lehetőség számodra. Ezután átbeszélitek a kezelési tervet, magát a kezelés menetét, hogy mit várhatsz az eljárástól, valamint minden felmerülő kérdésedet. 

Teljes körű bőrápolási tanácsokat is kapsz, és professzionális Babor termékek vásárlására is lesz lehetőséged, amelyekkel a következő szalon látogatásodig fenntarthatod az elért eredményt.

Ha többet szeretnél megtudni a VIVACE-ről, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

GYIK

Fájdalmas a VIVACE kezelés?

A VIVACE kezelést megelőzően egy érzéstelenítőkrémet viszünk fel a kiválasztott bőrfelületre, ettől a beavatkozás fájdalommentessé válik.

Alkalmas számomra a VIVACE kezelés?

A VIVACE minden bőrtípus esetében hatékonyan alkalmazható kezelés. Szakembereinkkel folytatott konzultáció során felmérjük bőröd aktuális állapotát, esetleges problémádat, és a Te igényeidhez igazítjuk a teljes kezelést, beleértve a kezeléshez használt ápolókat is.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A VIVACE kezelés várható időtartama 60 - 90 perc.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

A VIVACE KEZELÉS utáni bőrpír jelentkezhet, azonban ez néhány órán belül (2-5) elmúlik.

Mennyi kezelésre lesz szükségem a látható eredményekért?

Már egyetlen kezeléssel is látványos eredményt lehet elérni, azonban az igazán tartós eredmény érdekében átl. 3 - 4 alkalmas kúra javasolt.