KÖZÖS CÉLJAINK ÉS MISSZIÓNK VAN

Elhivatott és vendégközpontú hozzáállással váltunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő és szépségszalonjává.

A missziónk: férfiakat és hölgyeket segítünk abban, hogy a szolgáltatásaink által erősítsék önbizalmukat, mi pedig a mindennapokban hozzásegítjük őket sikereik eléréséhez azáltal, hogy megszépítjük őket.

Számunkra a szakmánk egy hivatás, és nem csupán egy mód arra, hogy az időnket pénzre váltsuk. Ez jelenti számunkra a motivációt, mert hiszünk abban, hogy a szépségszektorban egyedül így lehet sikeresen érvényesülni.

A SIKER KULCSÁT TE IS MEGKAPOD: HEISZLER MÓDSZER

Hiszünk abban, hogy a vendégünknek többet kell adnunk egy lélektelen, letudós szolgáltatásnál, ahol csak a lehető legnagyobb profit megszerzése a cél. Nálunk minden eszköz, minden prémium termék és a gyönyörű környezet is adott, hogy szakmailag a legjobbak legyünk. Így érjük el, hogy vendégeink örömmel térjenek vissza újra és újra. Erre pedig garanciát nyújt a Heiszler módszer, amit Te is elsajátítasz majd.

  • Ráhangolódás

    Mint profi szakember nemcsak az a lényeges, hogy „tárgyi” értelemben véve kiváló munkát végezz, hanem az is nélkülözhetetlen, hogy mindezt a vendégére tökéletesen ráhangolódva tedd. Lényeges, hogy lásd az összképet, vendéged bőrtípusát, elvárásait és céljait. Tapasztalj egy kicsit a vendéged személyiségéből, stílusából.

  • Maga a folyamat

    Az alapos előkészületek és tervezés után már sokkal könnyebb és minőségibb lesz a munka is, amit végzel. 100%-ig Te leszel a felelős az elvégzett munkáért, de ehhez mindent megkapsz. Mindig fel vannak töltve a termékek polcai, a legjobb eszközökkel és technikákkal dolgozhatsz. A legfontosabb, hogy sose rutinból dolgozz, hanem a vendégedre hangoltan! Ez a módszer lényege is.

  • Segítség az otthoni utóápoláshoz

    Ezért mondjuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A kezelés befejezésével még nem ér véget a munka. Vendégedet olyan tanácsokkal kell ellátnod, amivel az elért csodás végeredményt hosszabb ideig tudja megőrizni. Ettől sokkal boldogabb lesz és a Te munkád is könnyebb lesz a következő alkalommal.

1 / 3

GYORSÍTOTT JELENTKEZÉS:

Néhány pozícióra jelenleg nem keresünk új kollégát, de ha szimpatikusak vagyunk a számodra, akkor jelentkezz nyugodtan, mert Te leszel az első, akit értesítünk, amikor megnyílik a pozíció.