Újragondoltuk a hajápolást, hogy károsanyagoktól mentesen érhesd el a szépséges hajat, amiről mindig is álmodtál. Ha szeretnél ragyogni, és csodálatos hajkoronáddal elbűvölni a környezetedet, akkor ez az oldal neked szól!

Tedd meg az első lépést a csodálatos hajkorona felé, és fedezd fel exkluzív szalonkezeléseink előnyeit még ma!

FORMALDEHID ÉS KÁROS ANYAG MENTES

Tartós hajegyenesítés

Ha olyan hajegyenesítő módszert keresel, ami tartós, akár 3-4 hónapig tartó megoldást kínál, és mellette nem roncsolja a hajadat, van megoldásunk! A kezelés hatására a hajad fényes, puha és látványosan egészséges lesz – ha pedig betartod utasításainkat, hónapokig élettel teli és erős is lesz! Teljesen személyre szabható, természetes, festett, dauerolt, szőkített és erősen roncsolt hajra egyaránt ajánljuk.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Hajbotox

Mindenkinek nagy álma egy azonnali és hetekig tartó kezelés, mellyel dús, élettel teli, fényes és egészséges hajat varázsolhatunk! A hajbotox kezelés segítségével hajszálbotoxot, ásványi anyagokat, kollagént, vitaminokat, UV-védelmet biztosító hatóanyagokat juttatunk a hajszálak belsejébe, így tudunk tartást és volument kölcsönözni a lelapult, tartás nélküli hajnak! Így hajad nemcsak egészséges lesz, de gyorsabban növekedésnek indul, ellenáll a nedvességnek, párának, nem töredezik, nem szárad ki, és olyan tartása lesz, amilyet mindig is szerettél volna!

IDŐPONTOT FOGLALOK

Mementó luxus kezelés

Szereted a természetes megoldásokat? És mennyi időd van magadra? Kérd a fodrászodtól a hangulatodhoz, hajadhoz, napirendedhez legjobban illő hajápoló szolgáltatást, aztán csak dőlj hátra és lazíts! Az Authentic Beauty Concept szilikon-, szulfát- és parabénmentes, vegán hajápoló esszenciái segítenek, hogy hajad visszanyerje autentikus szépségét! Az expressz változatot ajándékba adjuk neked, de ha igazi kényeztetésre vágysz, kérd a Lazítás és relax verziót, mely egy igazán kifinomult és érzéki hajápoló élmény!