A termális rádiófrekvenciás bőrfeszesítés biztonságos, és hatékony öregedésgátló kezelés, mely fájdalommentes módja a rugalmasságát vesztett, érett bőr textúrájának javításának.

A THERMAL RF Rádiófrekvenciás kezelés stimulálja a kollagéntermelést, feszesíti és tonizálja a laza, megereszkedett bőrt. Kiválóan alkalmazható arcfiatalításra, valamint a toka és a nyak feszesítésére is. Nagyon jól kezelhető vele az orr-szájszöglet között húzódó mély barázda, a megereszkedett, laza állvonal, és a szarkalábak is.

NEKED AJÁNLJUK HA:

 • bőröd stressz hatására fakóvá, élettelenné vált,
 • arcbőröd rugalmassága csökkent,
 • bőröd megereszkedett, feszes kontúrjait elvesztette,
 • természetes eredményre vágysz,
 • ha egy kifejezetetten kellemes, kényeztető kezelésre vágysz.

 • Öregedésgátló hatás

  A termális rádiófrekvencia serkenti a bőr természetes kollagén termelését.

 • Feszesíti a megereszkedett bőrt

  A fokozottkollagén termelődésnek köszönhetően a bőr visszanyeri rugalmasságát.

 • Sima, üde, élettel teli bőr

  A sejtregenerációnak köszönhetően a bőr textúrája javul, visszanyeri természetes fényét.

 • Természetes eredmény

  Finom, de látványos eredményt biztosít, természetellenes hatás nélkül.

 • Sokoldalú kezelés

  Ideális a laza vagy megereszkedett bőr feszesítésére a szem körül (szarkalábak), a homlokon és az állkapocs mentén.

 • Igazi élmény

  A kezelés kifejezetten kellemes, meleg érzés, amit a végén egy kényeztető arcmasszázs koronáz meg.

Hogyan működik a Thermális Rádiófrekvenciás kezelés?

A Thermális Rádiófrekvenciás kezelés három szinergikus technológia erejét ötvözi.

A speciális kezelőfej biztonságosan, a bőrfelszín károsítása nélkül juttatja a multipoláris RF energiáját a bőr mélyebb szöveteibe, ahol stimulálja a fibroblaszt sejtek működését, elősegítve a kollagén termelődést.

A pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

A LED fényterápiák pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Mire számíts a Thermális Rádiófrekvenciás kezelés során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, a Thermális Rádiófrekvenciás kezelést is egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, hogy biztosan a Thermális Rádiófrekvenciás e a legmegfelelőbb kezelési lehetőség számodra. Ezután átbeszélitek a kezelési tervet, magát a kezelés menetét, hogy mit várhatsz az eljárástól, valamint minden felmerülő kérdésedet. 

Teljes körű bőrápolási tanácsokat is kapsz, és professzionális Babor termékek vásárlására is lesz lehetőséged, amelyekkel a következő szalon látogatásodig fenntarthatod az elért eredményt.

Ha többet szeretnél megtudni a Thermális Rádiófrekvenciás kezelésről, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

GYIK

Fájdalmas a Thermális Rádiófrekvenciás kezelés?

A Thermális Rádiófrekvenciás kezelés a legkellemesebb arckezelés, abszolút nem fájdalmas, még enyhe diszkomfort érzettel sem jár.

Alkalmas számomra a Thermális Rádiófrekvenciás kezelés?

A Thermális Rádiófrekvenciás kezelés bármilyen bőrtípuson hatékonyan alkalmazható, azonban leginkább a laza, megereszkedett, és fakóvá vált bőr feszesítésére, valamint a kontúrját vesztett arc emelésére javasolt.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A Thermális Rádiófrekvenciás kezelés várható időtartama 90 perc.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

A Thermális Rádiófrekvenciás kezelés után bőrpír jelentkezhet, azonban ez néhány órán belül elmúlik.

Mennyi kezelésre lesz szükségem a látható eredményekért?

Már egyetlen Thermális Rádiófrekvenciás kezeléssel is látványos eredményt lehet elérni, azonban az igazán tartós eredmény érdekében átl. 3 - 4 alkalmas kúra javasolt.