Ez a rendkívül hatékony kezelés nemcsak az öregedés jeleit vagy az aknés hegeket csökkenti, hanem javítja a bőr általános megjelenését is!

A DermaPen kezelés biztonságos minden bőrtípusra, és nagyban elősegíti a gyógyulást az aknés hegek, finom vonalak és ráncok kezelésében. Használható a striák csökkentésére is. Ez egy gyors és biztonságos módszer, amely beindítja a bőr kollagén, elasztin és hialuronsav termelődését!

A mikrotűk segítségével mikrosérüléseket hozunk létre a dermális és szubdermális rétegeken. Ezek a mikrosérülések arra késztetik a szervezetet, hogy beindítsa a természetes gyógyító folyamatait: különösen az új bőrsejtek és fehérjék cseréjét a bőr mélyebb rétegeiben. A mikrotűzés, mint önálló kezelés a bőrfelület tökéletlenségeinek kijavítására, valamint az öregedés látható jeleinek javítására szolgál.

Neked ajánljuk, ha az alábbi eredményeket szeretnéd elérni:

 • Bőrfiatalítás, feszesítés,
 • Ragyogásfokozás,
 • Aknés hegek eltűntetése,
 • Tág pórusok,
 • Striák kezelése,
 • Műtéti hegek halványítása,
 • Hajhullás megszüntetése.
 • Javítja a bőr tónusát és textúráját

  A DERMAPEN Tűs mezoterápiás kezelés serkenti a szervezet természetes kollagén és elasztin termelését, visszaadva ezzel a bőr feszességét és rugalmasságát.

 • Lassítja a bő röregedési folyamatait

  A megnövekedett kollagén termelés felgyorsítja a sejtregenerációt, ezzel biztosítva fiatalosabb megjelenést.

 • Biztonságos és hatékony

  A kezeléshez nincs szükség hőenergiára, vagy egyéb hatóanyagra, így a kezelés minden bőrtípusra és bőrtónusra biztonságos.

Hogyan működik a DERMAPEN Tűs mezoterápia kezelés?

A testünkben az a fantasztikus, hogy vannak természetes folyamatai, amelyek reagálnak a sérülésekre új egészséges sejtek, elasztin és kollagén termelésével a gyógyulás érdekében. A DermaPen kezelés elindítja ezt a természetes regenerációs folyamatot egy finoman hangolt mikrotűs tollal, és több száz ideiglenes mikroméretű nyílást hoz létre a bőrén, és kihasználva az önregeneráló folyamatait egy fiatalosabb, feszesebb bőrképet eredményez. Ezeket a kis nyílásokat eldobható tűpatron hozza létre, amely hőenergia és a bőrre felvitt vegyszerek nélkül ér el eredményeket.

Míg az Ön konkrét céljaitól függően az optimális eredmények elérése érdekében általában több kezelés javasolt, az észrevehető változások már egy héttel a kezelés után láthatók, és fokozatosan javul a bőr állapota ahogy a szervezet gyógyulási folyamata beindul.
A mikrotűs kezelés célzott sérüléseket okoz a bőr felszínén, nem roncsolja a kötőszövetet. A mellékhatások hasonlóak az enyhe leégéshez, például bőrpír, érzékenység és némi duzzanat keletkezhet a kezelést követően, azonban ezek mind hamar elmúlnak.

Mire számíts a DERMAPEN Tűs mezoterápia kezelés során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, a DermaPen Tűs mezoterápia kezelést is egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, hogy biztosan a DermaPen Tűs mezoterápia e a legmegfelelőbb kezelési lehetőség számodra. Ezután átbeszélitek a kezelési tervet, magát a kezelés menetét, hogy mit várhatsz az eljárástól, valamint minden felmerülő kérdésedet. 

Teljes körű bőrápolási tanácsokat is kapsz, és professzionális Babor termékek vásárlására is lesz lehetőséged, amelyekkel a következő szalon látogatásodig fenntarthatod az elért eredményt.

Ha többet szeretnél megtudni a DermaPen-ről, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

GYIK

Fájdalmas a DERMAPEN Tűs mezoterápia kezelés?

Fájdalommal nem, mivel csak a hám felszíni rétegeiben dolgozunk, de esetenként minimális kellemetlenséggel járhat.

Alkalmas számomra a DERMAPEN TŰS kezelés?

A DERMAPEN tűs mezoterápia minden bőrtípus esetében hatékonyan alkalmazható kezelés. Szakembereinkkel folytatott konzultáció során felmérjük bőröd aktuális állapotát, esetleges problémádat, és a Te igényeidhez igazítjuk a teljes kezelést, beleértve a kezeléshez használt ápolókat is.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A DERMAPEN kezelés várható időtartama kb. 90 perc.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

A mellékhatások hasonlóak az enyhe leégéshez, például bőrpír, érzékenység és némi duzzanat keletkezhet közvetlenül a kezelést követően, azonban ezek hamar elmúlnak.

Mennyi kezelésre lesz szükségem a látható eredményekért?

A kezelést után az észrevehető változások már egy héttel láthatóak, fokozatosan javul a bőr állapota ahogy a szervezet gyógyulási folyamata beindul. Azonban optimális eredmények elérése érdekében általában több kezelés javasolt.