TÖKÉLETESEN ÁPOLT MEGJELENÉS

A helyesen ápolt kezek és lábak nem csak esztétikailag fontosak, fizikai és mentális egészségünkhöz is nagy mértékben hozzájárul.

Mi a Heiszler Szalonokban mindig arra törekszünk, hogy jól érezd magad a bőrödben, hogy az általunk teremtett kellemes, nyugodt és baratságos légkörben belülről is feltöltődj.

Legyen szó bármilyen alkalomról, esküvőről, születésnapról vagy csak mindennapi használatról, szakértő kezeink között pontosan azt kapod, amire vágysz.

GÉLLAKK KÉZRE ÉS LÁBRA

Különleges géllakk technikánknak köszönhetően sokkal tartósabb eredményt tudunk elérni, mint a hagyományos géllakkok esetében. Még nagyobb igénybevétel (pl. kertészkedés) esetén sem válik el a körömtől. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy garanciát vállalulnk minden általunk készített géllakkra.

Eltávolításhoz nem kell hosszú percekig acetonba áztatni a körmöket és a bőrt, így nem gyengíti és szárítja a körömágyadatt és a körmeidet.

A felhasznált termékek hipoallergének, így nem kell tartanod a bőrben felszívódó káros anyagoktól, illetve az esetleges allergiás reakció kockázata is elenyésző

KOMBINÁLT PEDIKŰR

Kombinált pedikűr célja a láb egészségének megőrzése és esztétikai állapotának javítása.

A kezelés során különböző kézi eszközök segítségével eltávolítjuk a bőrkeményedést, kiemeljük a kisebb tyúkszemet, és/vagy benőtt körmöt, végül gép segítségével formázzuk a körmeid.

Kiváló választás, ha a lábad picit problémásabb, azonban ha már komolyabb problémával, akár gombásodással küzdesz, sajnos nem áll módunkban vállalni.

CALLUX PEDIKŰR

A kényeztető Callux kezelés során nem használunk éles eszközt, gyümölcssavas hámlasztással távolítjuk el a bőrkeményedést és a repedezett bőrt a lábakról.

Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, üvegbőrűeknél, vérzékeny vendégeknél és krónikus érrendszeri problémákban szenvedőknél is.

A Callux termékek 100% vegán összetevőkből állnak.

FÉRFI MANIKŰR ÉS PEDIKŰR

A manikűr és a pedikűr nem egyenlő az aranyos színekben pompázó körmökkel. A manikűr és a pedikűr célja a kezek és lábak ápolása, egészségének megőrzése, melyre a mai modern, igényes férfi kiemelt figyelmet fordít – persze szólhat a színekről is, ha Neked éppen úgy tetszik :)

Szalonunkban a Te igényeidre szabott kéz- és lábápolási szolgáltatásokkal várunk, mert a szépen ápolt kéz, és az egészséges láb nem csak a nők kiváltsága!

 • Nyugodt és kényelmes környezet

  A Heiszler Szalon egy exkluzív, csendes és kényelmes környezetet biztosít, ahol teljesen ellazulhatsz.

 • Személyre szabott szolgáltatások

  Szolgáltatásainkat egyéni igényeid szerint személyre szabjuk, hogy a legjobb hatást érjük el

 • Kényelmes időpont foglalás

  Egyszerű és kényelmes az időpontfoglalás is, hogy a lehető legjobban illeszkedjünk a sűrű napirendedhez.

 • Többféle lehetőség

  Többféle technikával dolgozunk, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást személyes igényeidre.

 • Tapasztalat

  Szakembereink a legjobb tudásukkal és odafigyeléssel dolgoznak, hogy elégedett legyél az élménnyel.

 • Fő az egészség

  Elkötelezettek vagyunk az egészségestudatosság mellett, ezért kizárólag a legjobb minőségű, bőrbarát termékekkel dolgozunk.