COMFORT LINE alakformálás

Fedezd fel az új, forradalmi testkezelési technológiát, amely a kavitációs zsírbontás és a multipoláris rádiófrekvencia kombinálásán alapszik! A testkezelés elképesztő hatást fejt ki a bőrödre, fokozva az anyagcserét, eltüntetve a cellulitiszt és átalakítva a testkontúrokat.

A kavitáció ultrahang-alapú eljárás, ami segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól. Az egyenletesen elosztott hőmennyiség a bőrszövetbe jut, így serkenti az anyagcserét és csökkenti a zsírsejtek méretét, anélkül hogy sérülést okozna a kötőszövetnek vagy más szöveteknek.

A multipoláris rádiófrekvenciás kezelés ugyanakkor biostimulációt eredményez, növeli a vérkeringést és a friss oxigénellátottságot, melyben nagyban elősegíti a nyirokmasszázs is. 

Ezen tulajdonságai révén pedig megemeli az idegrendszer aktivitását, javítja a hangulatot és csökkenti az izomfeszültséget – így teljesen feltölt téged energiával!

Fedezd fel ezt az újgenerációs, nem invazív testkezelési módszert, mellyel könnyedén átalakíthatod a testedet és eltüntetheted azokat a makacs zsírpárnákat! Ne habozz tovább, ragadj meg egy szabad időpontot nálunk és élvezd ki ennek az élménynek minden percét!

  • AJÁNDÉK HULLÁMMASSZÁZZSAL!

    Mint minden alakformáló testkezelésünket, a COMFORT LINE Alakformáló testkezelést is hullámmasszázzsal zárjuk, mely segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását.

Neked ajánljuk ha:

  • egyetlen lépésben szeretnéd csökkenteni a zsírt és feszesíteni a bőröd,
  • narancsbőrrel küzdesz
  • szeretnél megszabadulni a mozgásszegény életmód okozta zsírlerakódástól,
  • a bőröd és a tested kontúrvonalai megereszkedtek,
  • sebészeti beavatkozás nélkül szeretnél látványos eredményt

Hogyan működik a COMFORT LINE Alakformálás?

A COMFORT LINE Alakformálás négy szinergikus technológia erejét ötvözi.

Az ultrahangos kavitáció felbontja a zsírsejteket kisebb darabokra, melyeket a szervezet már könnyeben képes feldolgozni, valamint beindítja az elszállításukat.

A multipoláris RF energia behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ahol stimulálja a sejtek működését, elősegítve a raktározódott zsír kiengedését.

pulzáló vákuummasszázs stimulálja a vér- és nyirokkeringést, mely felelős a kavitáció és a multipoláris RF energia által fellazított és lebontott zsír elszállításáért.

soft-lézer fényterápiaként serkenti a sejtaktivitást, mellyel fokozza az előző kezelések hatását, a kék fény pedig nyugtatóan hat a szervezetre.

Mire számíts a COMFORT LINE Alakformálás során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, a COMFORT LINE Alakformálást is egy ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, majd összeállítja a személyre szabott, komplex testkezelő programodat. Teljes körű otthonápolási tanácsokat is kapsz, amelyeket követve maximalizálhatod az eredményt.

Mint minden testkezelésünket, a COMFORT LINE Alakformálást is hullám- és nyirokmasszázzsal zárunk le, mely segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását.

Ha többet szeretnél megtudni a COMFORT LINE Alakformálásról, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.