WIENER Testtekercselés

Ezer és egy diétát próbáltál már, de egyikkel sem értél el látványos eredményeket? Akkor itt az idő, hogy kipróbáld a Wiener aromaterápiás testtekerccselést!

Ez a természetes testkezelési eljárás hatékonyan és biztonságosan alkalmazható méretcsökkentésre és a zsírbontás felgyorsítására. Legnagyobb előnye az ozmózis effektus; az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika kombinációjának köszönhetően célzott salaktalanító, valamint az erőteljes cellulit csökkentő hatás.

A WIENER aromaterápiás fáslizása hideg-meleg hatáson alapul, amelynek hatóanyagai intenzív vérkeringést és vérbőséget okoznak a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a szervezet lebontja és elégeti az elraktározott felesleges tápanyagokat, így segítve a testednek megszabadulni a fölös kilóktól és centiktől.

Minden kezelés személyre szabható, így akár a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelését is hatékonyan segíti.

  • AJÁNDÉK HULLÁMMASSZÁZZSAL!

    Mint minden alakformáló testkezelésünket, a WIENER Testtekercselést is hullámmasszázzsal zárjuk, mely segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását.

Neked ajánljuk ha:

  • problémád van az alakoddal,
  • cellulitot szeretnél leépíteni,
  • finomítani szeretnéd bőröd tapintását,
  • nyúlási és terhességi csíkokat szeretnél eltűntetni,
  • hízási és fogyási bőrproblémákkal küzdesz,
  • laza, lógó bőröd tennéd újra feszessé (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

  • Méretcsökkentés és a zsírbontás

    A hideg-meleg effektus jótékony hatása a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.

  • Cellulit csökkentő hatás

    A cellulit súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.

  • Célzott salaktalanítás

    A problémás területek célzott salaktalanítása az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

  • Azonnali bőr- és szövetfeszesség

    A kezelt területen jelentős bőr- és szövetfeszesség érhető el az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Hogyan működik a WIENER Testtekercselés?

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!
Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Mire számíts a WIENER Testtekercselés során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, a WIENER Testtekercselést is egy ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, majd összeállítja a személyre szabott komplex testkezelő programodat. Teljes körű otthonápolási tanácsokat is kapsz, amelyeket követve maximalizálhatod az eredményt.

Mint minden testkezelésünket, a WIENER Testtekercselést is hullám- és nyirokmasszázzsal zárunk le, mely segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását.

Ha többet szeretnél megtudni a WIENER Testtekercselésről, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.