A MICROSON PEN egy egyedülálló, non-invazív bőrfeszesítő és bőrfiatalító kezelés, amely a plasztikai beavatkozások egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb alternatívája.

A magas intenzitású fókuszált ultrahang a szervezet természetes kollagén termelését aktiválva veszi fel a harcot a ráncok ellen

Azonnali hatásának köszönhetően már egyetlen kezelés után garantáltan feszesíti a megereszkedett arcbőrt, visszaadva annak rugalmasságát.

A végleges eredmény 4-6 hónap alatt teljesedik ki, és kb. ugyanennyi ideig tartósan meg is marad.

MICROSON PEN

A MICROSON PEN a tökéletes választás mindazon férfiak és nők számára, akik a természetes bőrfeszesítő eljárásokat részesítik előnyben, de mégsem szeretnének lemondani a gyors, látványos és hosszan tartó eredményekről. 

 • Ráncfeltöltő és öregedésgátló hatás

  A MICROSON PEN serkenti a kollagéntermelést, melynek köszönhetően a ráncok láthatóan csökkennek, a bőr pedig egészségesebbé, fiatalabbá válik.

 • Feszesíti a megereszkedett bőrt

  A sejtek regenerációjának és a bőr fokozott rugalmasságának elősegítése révén a MICROSON PEN megemeli és feszesíti a kritikus területeket, az arcot, a szemöldököt és a szemhéjat.

 • Kiemeli az állkapocs vonalát és feszesíti a dekoltázst

  Feszesítő hatásának köszönhetően a MICROSON PEN kiemeli az állkapocs vonalát és az arccsontokat, ami még frissebb, fiatalosabb megjelenést biztosít.

 • Természetes megjelenésű és hosszan tartó eredmény

  Néha a plasztikai beavatkozás drámaian eltérő, természetellenes megjelenést eredményezhet, a MICROSON PEN azonban évente 1 kezeléssel finom, de látványos eredményeket biztosít, így férfiak számára is tökéletes választás.

 • Nincs szükség műtétre, biztonságos és hatékony

  A MICROSON PEN kezelés látványos eredményei nagyon hasonlítanak a sebészeti arcplasztika eredményeihez, azonban nincsenek tűszúrások, bemetszések, hegek, vagy az ezekkel járó kellemetlenségek.

Hogyan működik a MICROSON PEN kezelés?

A magas intenzitású fókuszált ultrahang a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre, mely stimulálja a kollagéntermelést és beindítja a bőr sejtjeinek regenerálódását. A pontok környezetében először azonnali szövetfeszesítés jön létre, majd ezt követően egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki. Az eljárás a bőr szerkezetének feszesítése mellett a zsírt is csökkenti.

A kezelt terület már a MICROSON PEN eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.

A MICROSON PEN a tökéletes választás mindazon férfiak és nők számára, akik a természetes bőrfeszesítő eljárásokat részesítik előnyben, de mégsem szeretnének lemondani a gyors, látványos és hosszan tartó eredményekről. 

Mire számíts a MICROSON PEN kezelés során?

A MICROSON PEN kezelést egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, hogy biztosan a MICROSON PEN e a legmegfelelőbb kezelési lehetőség számodra. Ezután átbeszélitek a kezelési tervet, magát a kezelés menetét, hogy mit várhatsz az eljárástól, valamint minden felmerülő kérdésedet. 

Teljes körű bőrápolási tanácsokat is kapsz, és professzionális Babor termékek vásárlására is lesz lehetőséged, amelyekkel a következő szalon látogatásodig fenntarthatod az elért eredményt.

Ha többet szeretnél megtudni a MICROSON PEN-ről, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

GYIK

Fájdalmas a MICROSON PEN kezelés?

A MICROSON PEN kezelés abszolút nem fájdalmas, még enyhe diszkomfort érzettel sem jár.

Alkalmas számomra a MICROSON PEN kezelés?

A MICROSON PEN kezelés hatása az érett, öregedő bőrön a leglátványosabb, azonban megelőzésképpen elvégezhető a fiatalbb korosztályon is. Szakembereinkkel folytatott ingyenes konzultáció során felmérjük bőröd aktuális állapotát, esetleges problémádat, és megbizonyosodunk arról, hogy valóban a MICROSON PEN a legmegfelelőbb kezelési lehetőség e.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A MICROSON PEN ránctalanító kezelés várható időtartama 120 perc.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

A MICROSON PEN kezelés után azonnal visszatérhetsz napi rutinodhoz, nem kell mellékhatásokkal számolni. Esetleg enyhe bőrpír jelentkezhet közvetlenül a kezelés után, ez azonban néhány belül elmúlik.

Mennyi kezelésre lesz szükségem a látható eredményekért?

A kezelt terület már a MICROSON PEN eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.