HULLÁMMASSZÁZS

Kényeztesd tested és lelked a Hullámmasszázs különleges élményével! Ez az innovatív masszázsterápiás módszer nem csak levezeti a stresszt és erősíti az immunrendszert, de hatásosan javítja a vérkeringést és a fáradt, fájó izmokat is ellazítja.

A különböző hullámlékezések az izmok és a szövetek mélyéig hatolnak, hogy segítsenek eltávolítani a felgyülemlett méreganyagokat és fokozzák a test oxigén ellátását, segítenek oldani az izomfeszültséget, így a masszázs után felfrissülve, regenerálódva és kiegyensúlyozottan érzed magad.

Ha szeretnél egy olyan wellness élményt, amely testi és lelki jólétet is biztosít, akkor a HULLÁMMASSZÁZS a tökéletes választás számodra. Élvezd a magas szintű masszázsterápiát, amely garantáltan felhőtlen kikapcsolódást nyújt. Találd meg az egyensúlyt és szabadulj meg a feszültségektől egy olyan masszázsélmény által, amelyre mindig is vágytál!

 • Alakformáló testkezeléseink mellé ajándékba kapod!

  Vagy kérheted féláron bármely kozmetikai kezelés mellé kiegészítő szolgáltatásként.

Neked ajánljuk, ha a célod:

 • zsírbontás/méretcsökkenés,
 • cellulit csökkentés,
 • salaktalanítás/nyirokmasszázs,
 • lábfájdalmak/lábdagadás kezelése,
 • mélyvénás trombózis megelőzése,
 • más alakformáló kezelések eredményeinek, hatékonyságának növelése,
 • nyirokkeringés és vérkeringés fokozása,
 • relaxáció és stresszoldás,
 • gyenge fizikai kondíciók javítása,
 • izomláz enyhítése,
 • egyéb egészségügyi és terápiás célok.

Hogyan működik a HULLÁMMASSZÁZS?

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó, és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből.

Mire számíts a HULLÁMMASSZÁZS során?

Egy különleges eszköz felvételével (mely egy sínadrághoz hasonlít) fél órán keresztül egy kifejezetten kellemes, vákuum és hullám érzetű masszázzsal kényezteti tested és lelked. Ez természetesen nem csupán jó érzés, hanem élettani hatásai is kiemelkedőek.

Minden alakformáló testkezelésünk mellé ajándékba kapod, vagy választhatod kozmetikai kezelések mellé kiegészítő szolgáltatásként.

Ha többet szeretnél megtudni a HULLÁMMASSZÁZSRÓL, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.