IPL Tartós szőrtelenítés

Az IPL Tartós szőrtelenítés az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a nemkívánt szőrzet eltávolítására. Ez a kezelés kíméletesen és fájdalommentesen működik, és hosszú távú eredményeket nyújt, ráadásul nem invazív, így nincs szükség sebészeti beavatkozásra vagy felépülési időre. Az Intenzív Pulsed Light (IPL) technológia a bőrbe juttatott fényimpulzusokkal dolgozik, amelyek célzottan hatnak a szőrszálakra, anélkül hogy károsítanák a bőrt.

Kúra szerű alkalmazásával az IPL Tartós szőrtelenítés fokozatosan csökkenti a szőrnövekedést, ami végső soron azt jelenti, hogy a bőr sima és selymes marad akár éveken át. A kezelés általánosan alkalmazható minden testtájékra, beleértve a lábakat, a karokat, az arcot, a hónaljat és az intim helyeket is!

Ha szeretnél megszabadulni a folyamatos szőrtelenítés terhétől, és tartós eredményeket érni el a szőrnövekedés csökkentésében, akkor az IPL tartós szőrtelenítés egy nagyszerű lehetőség. Ne habozz, kérj időpontot még ma!

Neked ajánljuk, ha sima és selymes bőrre vágysz az alábbi területeken:

  • arc (bajusz, áll, nyak, pajesz),
  • mellbimbó,
  • hónalj,
  • hát,
  • köldök alatti hascsík,
  • karok,
  • lábak,
  • fazon, vagy teljes intim terület

Hogyan működik az IPL Tartós szőrtelenítés?

A speciális fényforrásból származó rövid, de nagyenergiájú fényimpulzusok csak azokba a szőrtüszőkbe juthat el, amelyekben éppen van szőrszál. A fényenergiát a szőrszálak elnyelik és hővé alakítják. A hőt a szőrszál elvezeti a szőrtüszőig, ami a magas hő hatására "elengedi" a szőrszálat és megszűnik szőrtüszőként funkcionálni, nem fog újabb szőrt növeszteni, a benne  levő szőrszál a kezelés után idővel kihullik.

A bőrben sok "alvó" szőrtüsző van, amiben éppen nincs szőrszál, a villanófény ezekbe nem jut el - mivel nincs szőr, ami levezesse. Ebből adódóan a kezeléseket ismételni kell, az elején gyakrabban, hosszabb idő után pedig már kifejezetten ritkán, mindössze néhány évente.

Mire számíts az IPL Tartós szőrtelenítés során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, az IPL Tartós szőrtelenítést is egy ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, majd összeállítja a személyre szabott komplex szőrtelenítő programodat. Teljes körű otthonápolási tanácsokat is kapsz, amelyeket követve maximalizálhatod az eredményt.

A kezelés követően napégés szerű bőrpír, a kezelt terület húzódása előfordulhat. 

Ha többet szeretnél megtudni az IPL Tartós szőrtelenítésről, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.