Bizalom

Tudjuk, hogy rábízni valakire a hajunkat bizalmi kérdés, nekünk pedig az legfontosabb, hogy pontosan tudd, hogy jó kezekben vagy, hogy elégedett legyél, hogy szeresd a munkánk, és büszkén viseld minden alkotásunk.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, figyelünk rád, időt szánunk rád már a szolgáltatásaink igénybevétele előtt is. Ha nem voltál még nálunk, vagy bizonytalan vagy valamiben, esetleg nagyobb volumenű változtatásban gondolkodsz, de tanácstalan vagy még, Mi biztosítunk számodra ingyenes konzultációt.

Felhívjuk figyelmedet arra is, ha a megálmodott frizura nem előnyös az arcformádhoz, életmódodhoz, vagy esetleg nem kivitelezhető a hajad minőségének megóvásával. Számunkra nem az egyszeri bevétel számít, nem az a célunk, hogy 2 hetente visszajárj, hanem az, hogy az általunk nyújtott szolgáltatással valóban 100%-ig elégedett legyél, és szeresd amit csinálunk.

Hozzád illő

Hiszünk abban, hogy a tökéletes frizura alapja a kiváló technika, de még nem minden, életre is kell keltenünk azt.

Ezért minden egyes általunk elkészített frizura formája és színe teljesen egyedi, személyre szabott - azaz rád szabott. Kialakításakor figyelembe vesszük arcod karakterisztikáját, tónusodat, és még a napi hajrutinodat is, hogy tökéletesen megfeleljen a stílusodnak, életvitelednek és kiegészítse az egyéniségedet, valamint kiemelje természetes szépségedet. A szalonon túli élet is fontos számunkra, ezért megtanítunk arra, hogyan kezeld a hajad, hogy a környezeted mindig irigykedjen kitűnő megjelenésedre.

Nem készítünk steril frizurát, ahol az utolsó hajszál is tökéletesen áll a tonnányi lakktól, hogy másnapra meg már azt se tudd, hogy mit kezdj vele.

Egészséges

Fontos számunkra, hogy jól érezd magad a bőrödben, és zavartalanul tündökölhess, ezért vigyázunk a hajad egészségére, nem erőszakoljuk meg agresszív beavatkozásokkal és anyagokkal.

Különböző haj- és fejbőrproblémák esetén hatékony megoldást nyújtunk kiváló minőségű termékeink átfogó kínálatából, tanácsokkal látunk el az otthoni ápolást illetően és nemet mondunk a drasztikus szolgáltatásokra, melyek során a hajad kondiciója esetlegesen sérülne.

Csak a legjobb minőségű, mesterséges anyagoktól mentes professzionális termékekkel dolgozunk, mely nem csak a hajad egészségét, hanem bolygónkat is óvják.

Férfias

Szakértő csapatunk a férfi formákban és színekben is otthonosan mozog, és jártas az őszülés látható mértékének tartós csökkentésében, ezzel biztosítva a kifogástalan, ugyanakkor természetes megjelenést.

Férfi vendégeink kedvenc szolgáltatása az ősz haj árnyalás, mely mindössze 5 perc alatt, feltűnő eredmény nélkül tűnteti el az ősz szálakat.

Amire vágysz

Szakértő kezeink között nem kell a gyomrodnak görcsben lennie, nem kell végig aggódnod, hogy mi lesz az eredmény. Mindig pontosan azt kapod, amire vágysz, egyedi megközelítéssel a tökéletes eredmény érdekében, legyen szó hajfestésről, intenzív hajkezelésről, vagy egy egyszerű szárításról.