A PHOTOREJUVENÁCIÓ igazi nagyágyú a bőrmegújító és bőrhibák elleni kezelésekben. Egyidejűleg nyújt biztonságos és hatékony megoldást számos bőrproblémára, műtéti beavatkozás nélkül.

Azonnali hatásának köszönhetően már egyetlen kezelés után garantáltan halványítja, vagy akár el is tünteti a hegeket, szeplőket, pigmentfoltokat, májfoltokat, és a rosaceat.

A rádiófrekvenciás és villanófényes energia páratlan kombinációja, a szervezet természetes elasztin és kollagén termelését aktiválva javítja a bőr textúráját, visszaadja rugalmasságát.

Neked ajánljuk, ha az alábbi problémákra keresel megoldást:

 • pigmentált bőrelváltozások
 • érelváltozások
 • seprűvénák
 • rosacea
 • bőrfiatalítás és ránctalanítás

+ megszabadulnál az arcodon növő szőrtől is

 • Halványítja a pigmentált bőrelváltozásokat.

  A rövid, de nagy energiájú fényimpulzus behatol a bőrhibákba, ahol hőenergiává alakulva először felhevíti, majd megsemmisíti a szeplőket, pigmentfoltokat, és májfoltokat.

 • Halványítja, vagy akár eltünteti a rosaceat.

  A kezelés során keletkező hő megszünteti a gyulladást, elpusztítja az ér belső falát, melynek következtében az zsugorodásnak indul, elzáródik, majd felszívódik.

 • Hatékonyan kezeli a makacs pattanásokat.

  A kezelés normalizálja a faggyútermelést, elpusztítja a makacs pattanásokért felelős baktériumokat, valamint csökkenti a bőrpírt és a gyulladást. 

 • Halványítja a hegeket.

  A kezelés elősegíti a bőr külső rétegének megújulását, melynek köszönhetően a látható hegek fokozatosan elhalványodnak.

 • Sötétebb bőrtónus és világosabb szőrzet esetén is alkalmazható.

  A rádiófrekvenciás és villanófényes energia szinergiája lehetővé teszi a sötétebb bőrön és világos szőrzeten történő használatot.

 • + Eltávolítja a nemkívánt szőrszálakat!

  Megsemmisíti a szőrszálak növekedéséért felelős mátrix-sejteket, így tartósan a bajusznak, ráadásul a gyantázással ellentétben, nem kell a szőrbenövéstől tartanod.

Hogyan működik a PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés?

A speciális fényforrásból származó rövid, de nagyenergiájú fényimpulzusokat a bőrben lévő melanin (pigment) és vörösvértestek elnyelik, ezáltal hő keletkezik. A hő egy apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre, mely aktiválja a bőr természetes gyógyulási folyamatait anélkül, hogy ténylegesen károsítaná az érzékeny bőrszövetet. Ezek a sérülési pontok, az égéssel ellentétben nem okoznak hegesedést, vagy egyéb szövődményeket.

Ahogy a bőr sejtjeinek regenerációja beindul, fokozódik a kollagéntermelés is, melynek köszönhetően a fakó, megviselt bőr új életre kel, visszanyeri rugalmasságát, élénk, üde színűvé válik. A fényimpulzusok a szeplők, az öregségi és pigmentfoltok belsejében lévő sötét pigmenteket is lebontják, ezzel egyenletesebb bőrszínt hozva létre.

A kezelt terület bőrhibái már a PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés után közvetlenül is látványosan csökkennek, azonban bizonyos problémák esetében 3-6 kezelésre is szükség lehet.

Mire számíts a PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés során?

Mint minden kezelést a Heiszler Szalonokban, a PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelést is egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol kozmetikusunk elvégez egy bőranalízist, hogy biztosan a PHOTOREJUVENÁCIÓ e a legmegfelelőbb kezelési lehetőség számodra. Ezután átbeszélitek a kezelési tervet, magát a kezelés menetét, hogy mit várhatsz az eljárástól, valamint minden felmerülő kérdésedet. Teljes körű bőrápolási tanácsokat is kapsz, amelyeket követve maximalizálhatod az eredményt.

A kezelés követően napégés szerű bőrpír, a kezelt terület húzódása, illetve a pigmentek átmeneti sötétedése előfordulhat. 

Ha többet szeretnél megtudni a PHOTOREJUVENÁCIÓ -ról, jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma, vagy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

GYIK

Fájdalmas a PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés?

A PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés enyhén kellemetlen, de semmiképpen sem fájdalmas kezelés.

Alkalmas számomra a PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés?

A PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés hatása rosaceás, pigmentfoltos, szeplős bőrön a leglátványosabb, azonban megelőzésképpen elvégezhető bármilyen, a nap káros hatásainak kitett ercbőrőn is. Szakembereinkkel folytatott ingyenes konzultáció során felmérjük bőröd aktuális állapotát, esetleges problémádat, és megbizonyosodunk arról, hogy valóban a PHOTOREJUVENÁCIÓ a legmegfelelőbb kezelési lehetőség e.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A PHOTOREJUVENÁCIÓ bőr textúra egységesítő kezelés várható időtartama 45-60 perc.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

A PHOTOREJUVENÁCIÓ kezelés után fényvédő használata mellett azonnal visszatérhetsz napi rutinodhoz. A kezelést követően napégés szerű bőrpír, a kezelt terület húzódása, illetve a pigmentek átmeneti sötétedése előfordulhat. 

Mennyi kezelésre lesz szükségem a látható eredményekért?

Kúra szerű (4-5 alkalom) alkalmazást javaslunk. A hatás általában a harmadik kezelés után válik igazán látványossá, eredménye pedig hónapokig megmarad.