Koordinátor

A Heiszler Szalonban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy miközben vendégeink külsője megszépül, belül is feltöltődjenek, és minden alkalommal pár órára kiszakadjanak a hétköznapi hajtásból és zavartalan énidőt kapjanak.

Többet adunk, mint máshol. Épp ezért rád is egy átlagos recepciósnál izgalamasabb, változatosabb munkakör vár. Te leszel a kapocs vendégeink és a szalon között. Minden nap új kihívások, megoldandó feladatok várnak, amitől csak úgy elrepül majd a munkanap. Miközben fogadod a hívásokat és az üzeneteket, Neked kell irányítani a szalonba érkező vendégeket. Te leszel a nagyon fontos első benyomás, vendégélményünk alapja. Készen állsz?

EZT A POZÍCIÓT NEKED TALÁLTUK KI, HA…

 • Mindig mosolygós, energikus vagy és a belülről áradó kedvesség “alaptartozékod”
 • Zsigerből jön a problémák megoldása, sőt imádod a rendszeres kihívásokat
 • Egyaránt örömöd leled a kommunikációban és az adminisztrációs feladatokban
 • Magabiztosan kommunikálsz angolul szóban és írásban nemzetközi vendégkörünkkel
 • Nem hagyod, hogy a káros szenvedélyek (pl.: dohányzás) hátráltassanak a munkában
 • Öltözködésed és hajviseleted stílusos, smink viselése nem idegen számodra

AZ A CÉLUNK, HOGY IMÁDJ NÁLUNK DOLGOZNI

Vendégeinken túl, azt szeretnénk, ha Te is minden nap motiváltan és örömmel jönnél a szalonba, és ezért mindent meg is teszünk. Ebben bármelyik csapattagunk is meg tud erősíteni.

 • Korrekt, kiszámítható bérezés

  A rugalmas bér egyeztetés után pontosan tudod majd mikor és mennyi fizetést kapsz. Ezt pedig hajszál pontosan tartjuk is. Sőt! A közös sikerekért bónuszokra is számíthatsz!

 • Magával ragadó munkakörnyezet

  A helyszín gyönyörű, a csapat hihetetlen jófej és mindenki egy irányba evez. Nem csak munkatársak, barátok is vagyunk. Ezt rendszeres csapatépítők is segítik.

 • Megbecsült, stabil pozíció

  Hosszú távra keressük csapatunk tagjait, így velünk biztosra mehetsz. A belső díjak és elismerések pedig folyamatosan motiválnak majd. Érezni fogod, hogy fontos vagy.

1 / 3

MIT GONDOLSZ?

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY EGYÜTT ÉPÍTSÜNK VALAMI NAGYSZERŰT?

Ahogy írtuk, többet adunk, mint máshol. Épp ezért rád is egy átlagos recepciósnál izgalamasabb, változatosabb munkakör vár. Te leszel a kapocs vendégeink és a szalon között. Minden nap új kihívások, megoldandó feladatok várnak, amitől csak úgy elrepül majd a munkanap. Miközben fogadod a hívásokat és az üzeneteket, Neked kell irányítani a szalonba érkező vendégeket. Te leszel a nagyon fontos első benyomás, vendégélményünk alapja. Készen állsz?

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI

Küldd el az info@heiszlerszalon.hu email címünkre önéletrajzodat, valamint motivációs leveledet. Jelöld meg a pozíciót, valamint nettó fizetési igényedet is.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd!