A Heiszler Szalonban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy miközben vendégeink külsője megszépül, belül is feltöltődjenek, és minden alkalommal pár órára kiszakadjanak a hétköznapi hajtásból és zavartalan énidőt kapjanak.

Többet adunk, mint máshol. Épp ezért rád is egy átlagos recepciósnál izgalamasabb, változatosabb munkakör vár. Nálunk a recepciós nem csak egy arc a pult mögött. Ő az, aki az első és legfontosabb benyomást kelti, a szalon szíve és motorja egy személyben, és a kapocs vendégeink és a szalon között. Minden nap új kihívások, megoldandó feladatok várnak, amitől csak úgy elrepül majd a munkanap. Miközben fogadod a hívásokat és az üzeneteket, Neked kell irányítani a szalonba érkező vendégeket. Te leszel a nagyon fontos első benyomás, vendégélményünk alapja. Készen állsz?

TÉGED KERESÜNK, HA…

👉🏼 Magabiztosan kommunikálsz angolul szóban és írásban nemzetközi vendégkörünkkel

👉🏼 Nyitott, mosolygós, energikus személyiség vagy és a belülről áradó kedvesség “alaptartozékod”

👉🏼 Zsigerből jön a problémák megoldása, sőt imádod a rendszeres kihívásokat

👉🏼 Egyaránt örömöd leled a kommunikációban és az adminisztrációs feladatokban

👉🏼 Új szoftverek és a számítógép kezelése nem okoz gondot

👉🏼 Öltözködésed és hajviseleted stílusos

👉🏼 Elmúltál már 25 éves

MOST, HOGY A HIVATALOS RÉSZT LETUDTUK, DOBJUK BE A  LISTÁT ARRÓL, MIÉRT DOBBAN MEG A SZÍVED, HA MINKET VÁLASZTASZ:

✔️ Biztos, stabil háttér: Itt annyira stabil a talaj, hogy még egy 7 Richter-es földrengéstől sem inog meg. 💪🏼

✔️ Exkluzív környezet: Gyönyörű 13. kerületi palotánkban még a királynők is pironkodnak. 👑

✔️ Fix munkarend és kiszámíthatóság: Nálunk a munkarend annyira kiszámítható, mint egy matematikai egyenlet. Vagy egy svájci karóra. Vagy mindkettő. 📆

✔️ Egy kis nyugi: Próbaidő alatt is kivehetsz szabit. Igen, jól olvastad. 😉

✔️ Pénz, pénz, pénz: Nem kell a hónap végén a horoszkópot nézned, hogy kiderüljön: kijössz-e a következő fizuig? Mert nálunk biztosan igen! 💸

✔️ Segítünk, ha kell: Nem csak azért, hogy te könnyebben lélegezz, hanem mert együtt tényleg minden könnyebb💚

✔️ Minőségi vendégek: Persze, mindenhol akad egy-egy nehezebb eset, de itt alapvetően a krémjével találkozol a vendégeknek.

✔️ Csapat, mint a Rolling Stones: Olyan ritmusban dolgozunk együtt, hogy Mick Jagger is irigykedne ránk! 😜

✔️ A Főnök, aki király: Nem csak egy szuperhős, hanem a legjobb barátod is. És igen, itt nem írtam el, tényleg így gondolom! 👸🏻

AZ A CÉLUNK, HOGY IMÁDJ NÁLUNK DOLGOZNI

Vendégeinken túl, Mi is azt szeretnénk, ha minden nap motiváltan és örömmel jönnél a szalonba, és ezért mindent meg is teszünk. Ebben bármelyik csapattagunk is meg tud erősíteni.

NEM CSAK EGY CSAPAT, HANEM

EGY MÁSODIK CSALÁD

Talán hallottál már olyan munkahelyről, ahol nem csak munkatársakként, de barátokként is tekintenek egymásra? Nos, itt vagyunk! A Heiszler Hair & Beauty csapata nem csak egy csapat, hanem egy második család, ahol minden tagot egyaránt tisztelünk és támogatunk.

Mi azok közé az emberek közé tartozunk, akik reggel mosollyal az arcukon érkeznek a munkába és este, munka végeztével, szomorúan lépnek ki az ajtón, mert már alig várják a következő napot.

Nálunk nem csak egy alkalmazott leszel, hanem egy fontos része egy igazán szuper csapatnak, ahol a főnököd nem egy messzi, elérhetetlen entitás, vagy egy vérbeli házisárkány, hanem egy igazi nagybetűs Vezető, aki lojális a csapatához, aki mindig melletted áll, aki támogat, és ha kell, veled együtt mosogatja a tányérokat a konyhában, azaz éppúgy a csapat része, mint Te vagy én.

HOGY HANGZIK? KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY CSATLAKOZZ EHHEZ AZ ŐRÜLT, SZUPER KREATÍV BRIGÁDHOZ? 😎🎉🎈🍹💅🏽

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI

A lenti 'JELENTKEZEM' gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési lapod, majd csatold önéletrajzodat, valamint motivációs leveledet.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd!