Kozmetikus

Ha Te is mindig az új eszközöket és technikákat keresed, hogy vendégeidnek kimagasló szolgáltatásokat tudj nyújtani, akkor nálunk a helyed! Az ország egyik legjobb eszközparkjával dolgozhatsz. A folyamatos belső képzéseknek hála pedig, akkor is hamar profi leszel a gépek használatában, ha most még kevesebb a tapasztalatod. A lényeg, hogy lelkesedj a gépi kozmetika iránt és akarj fejlődni. 

Nem csupán egy helyet adunk, ahol folyamatos rohanásban, “futószalagon” kell letudnod a vendégeid, amíg ki nem égsz benne. Nálunk egy profi csapat tagja lehetsz, ahol leveszünk minden anyagbeszerzéssel, vendégszerzéssel, adminisztrációval járó terhet a válladról. Külön helyiségben, nyugodt körülmények között dolgozhatsz. Így mindig a tőled telhető legjobbat adhatod vendégeidnek, és szakmailag is hatalmasat fejlődhetsz, hiszen minden körülmény és a legjobb eszközök adottak. Nálunk mindig a legújabb kozmetikai gépekkel dolgozol majd, így ezeket mindenképp megtanulod majd oktatásainkon. 

EZT A POZÍCIÓT NEKED TALÁLTUK KI, HA…

 • Szenvedélyesen végzed a munkád és mindig a legjobbra törekszel
 • Imádod mindig a legújabb anti aging gépeket és kezeléseket használni
 • Szeretnél profi lenni a gépi kozmetikai kezelésekben
 • A sok időrabló apróság helyett szeretnél csak a munkádra koncentrálni
 • Szívesen dolgoznál prémium Babor termékekkel (Gyémánt partnerek vagyunk)
 • Szeretnél gyorsan olyan vendégkört kiépíteni, akikkel öröm foglalkozni
 • Mindig mosolygós, energikus vagy és a belülről áradó kedvesség “alaptartozékod”
 • Nem hagyod, hogy a káros szenvedélyek (pl.: dohányzás) hátráltassanak a munkában

KOZMETIKUSKÉNT IS ÉLVEZHETED A CSAPATMUNKÁT

Sokan gondolják, hogy ezt a munkát csak egyéni vállalkozóként lehet csinálni. Persze a rugalmas időbeosztás és több fizetés csábítónak tűnik. De rá kell jönniük, hogy folyamatos 10-12 órás műszakok, majd az azt követő adminisztráció valójában egy ördögi kör, amiből nehéz kitörni. Nálunk bejelentett, alkalmazotti munkaviszony vár az összes előnyével.

 • Alapbér + teljesítmény bónusz

  Annyit kereshetsz, amennyit szeretnél. Ráadásul, amíg vendégköröd kialakul, addig sem kell aggódnod a bevételed miatt. Nálunk már az első hónapban megkapod az alapbéred, melyet a teljesítményeddel folyamatosan növelni tudsz.

 • Folyamatos szakmai képzések

  Tudjuk, hogy már most is jó vagy a szakmádban, de mi azt szeretnénk, hogy Te legyél a legjobb! Ezért az ország legjobbjait kérjük fel, hogy csapattagjainknak átadják tudásukat. Így a folyamatos fejlődés garantált.

 • Kiszámítható, fix munkarend

  Elfelejtheted a szabadnapokra “bekönyörgő” vendégeket, a kényszer túlórát és a pihenőidőben megválaszolt megkereséseket. Mindig pontosan látod mikor és mennyit dolgozol, a szabadságod pedig szent.

1 / 3

A SIKER KULCSÁT TE IS MEGKAPOD: HEISZLER MÓDSZER

Hiszünk abban, hogy a vendégünknek többet kell adnunk, mint egy futószalagon gyártott, “letudós” frizura. Beletesszük kreativitásunkat, legjobb tudásunkat, hogy személyre szabott, tökéletes végeredményt érjünk el. Erre garancia a Heiszler módszer, amit Te is elsajátítasz majd.

MIT GONDOLSZ?

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY EGYÜTT ÉPÍTSÜNK VALAMI NAGYSZERŰT?

Képzeld csak el, hogy örömmel jársz dolgozni. Szereted azt, amit csinálsz és azokat az embereket, akikkel nap, mint nap egy közös célért dolgoztok. A szakma elismert és profi tagjaitól tanulhatsz és érzed, hogy napról napra jobbá válsz. A fizetésed pontosan követi a munkád mennyiségét, a bejelentet munkahellyel minden járulékod rendben, és amikor pihenőre van szükséged, teljesen ki tudsz kapcsolni. Ugye, hogy élmény lesz így dolgozni?

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI

Küldd el az info@heiszlerszalon.hu email címünkre szakmai önéletrajzodat, valamint az 5 kedvenc munkádról készült képet - legyen az egy látványos anti aging előtte-utána fotó, műszempilla, szempilla lifting,vagy akár smink és minden, ami kozmetika. Jelöld meg a pozíciót, valamint nettó fizetési igényedet is.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk, aki elkötelezett a gépi kozmetikai kezelések mellett! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, inkább ne tedd!