Kozmetikai kezelések nyárra

Kozmetikai kezelések nyárra

Hogyan őrizheted meg bőröd ragyogását a Heiszler Hair & Beauty szalonban?

Nyáron mindannyian a legjobb formánkat szeretnénk hozni, azonban az erős napfény és hőség megviselheti bőrünket, mely ilyenkor különleges figyelmet igényel. A Heiszler Hair & Beauty exkluzív kozmetikai kezeléseivel könnyedén ápolhatod bőröd egészségét és szépségét a nyári hónapokban is. 


Miért fontos a megfelelő kezelés választása nyáron?

Nyáron a bőrünk több káros hatásnak van kitéve, mint az év más időszakaiban. A napfény és az UV-sugárzás gyorsabban öregítheti a bőrt, pigmentfoltokat okozhat, és a bőr kiszáradásához vezethet. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy olyan kozmetikai kezeléseket válasszunk, amelyek védik, hidratálják és táplálják a bőrt, miközben elkerüljük azokat a kezeléseket, amelyek érzékenyebbé teszik azt a napfényre.


Mit kerüljünk nyáron?

Bizonyos kezelések nem ajánlottak nyáron, mivel fokozottan érzékennyé teszik a bőrt a napfényre, ami növelheti a pigmentáció és a napégés kockázatát. A Heiszler Szalon szakemberei mindig gondoskodnak arról, hogy a számodra legmegfelelőbb kezeléseket ajánlják, így biztonságban élvezheted a nyár minden pillanatát. 


Jó-jó, de akkor mégis milyen kezelés ajánlott nyáron?

Ne is húzzuk az időt, be is mutatjuk azokat a kezeléseket, amelyeket nyugodtan választhatsz nyáron is, hogy ragyogó és egészséges maradj a legmelegebb napokon is.


Hydra Boost arckezelés: Frissítő hidratálás a forró napokra

A nyári meleg és a napsugárzás kiszáríthatja a bőrödet, ami különösen fontos figyelmet igényel. A Hydra Boost arckezelés tökéletes választás a bőröd hidratálására és revitalizálására. Ez a kezelés mélyhidratáló hatású, és a bőröd azonnal frissebbé, élettelibbé válik. Ráadásul nemcsak az arcbőrödet tölti fel nedvességgel, hanem segít megőrizni annak rugalmasságát és simaságát is.


ClinicCare személyre szabott kezelések: A te bőröd igényeihez igazítva

A nyári bőrápolásban fontos szerepe van annak, hogy pontosan azokat a hatóanyagokat juttassuk a bőrbe, amelyekre annak leginkább szüksége van. A ClinicCare személyre szabott kezelések során bőrtípusod és aktuális bőrproblémáid alapján állítjuk össze a tökéletes kezelést. Legyen szó hidratálásról, anti-agingről vagy pigmentfoltok halványításáról, ezek a kezelések segítenek megőrizni bőröd egészségét és szépségét a nyár folyamán is.


Microson Pen kezelés: ultrahangos lifting

A Microson Pen egy egyedülálló, non-invazív bőrfeszesítő és bőrfiatalító kezelés, amely a plasztikai beavatkozások egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb alternatívája. A magas intenzitású fókuszált ultrahang a szervezet természetes kollagéntermelését aktiválva veszi fel a harcot a ráncok ellen, és már egyetlen kezelés után feszesíti a megereszkedett arcbőrt, visszaadva annak rugalmasságát. Olvasnál még a Microson Pen arckezelésről? ››IDE‹‹ kattintva megteheted.


Thermal RF kezelés: Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A Thermal RF rádiófrekvenciás bőrfeszesítés biztonságos és hatékony öregedésgátló kezelés, mely fájdalommentesen javítja a rugalmasságát vesztett, érett bőr textúráját. Ez a kezelés stimulálja a kollagéntermelést, feszesíti és tonizálja a laza, megereszkedett bőrt. Kiválóan alkalmazható arcfiatalításra, valamint a toka és a nyak feszesítésére is.  Olvasnál még a Thermal RF arckezelésről? ››IDE‹‹ kattintva megteheted.


Hydra Touch: Gyengéd hámlasztás és mélyhidratálás

Bár a savas hámlasztás nem ajánlott nyáron, a Hydra Touch kezelést bátran választhatod. Ez a gyengéd hámlasztó kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja és frissíti a bőrt anélkül, hogy túlérzékennyé tenné azt a napfényre. Ideális választás a bőr mélytisztítására és hidratálására, valamint a nyári napsütés okozta bőrproblémák megelőzésére. A Hydra Touch nem csak egy sima kezelés, hanem egy igazi bőrmegújító csoda, ami a legmodernebb technológiával kényezteti bőrödet. Ez a komplex gondoskodás mindent megad, amire bőröd vágyik: mély tisztítást, intenzív hidratálást és táplálást. A kezelés során eltávolítjuk a bőr mélyén megbújó szennyeződéseket, mitesszereket és az elhalt hámsejteket, javítjuk bőröd textúráját és rugalmasságát, valamint lassítjuk az öregedést, mindezt fájdalommentesen. Relaxálj és élvezd a pillanatot!  Olvasnál még a Thermal RF arckezelésről? ››IDE‹‹ kattintva megteheted.


A Heiszler Hair & Beautyban a bőrápolás nemcsak egy kezelés, hanem egy élmény is. Szakképzett kozmetikusaink személyre szabott figyelmet és prémium minőségű termékeket biztosítanak minden vendégünk számára. Gyere el hozzánk, és tapasztald meg a nyári bőrápolás új dimenzióját, ahol a luxus és a hatékonyság kéz a kézben jár. Várunk szeretettel Budapest szívében, hogy bőröd a nyári hónapokban is ragyogjon!


Fontos az otthoni ápolás! 

A professzionális kezelések mellett a megfelelő otthoni bőrápolás is kulcsfontosságú a bőr egészségének és szépségének megőrzéséhez. Fontos, hogy naponta használj hidratáló krémeket és antioxidánsokban gazdag szérumokat, valamint magas faktorú fényvédőt. Ezek a fényvédők nemcsak az UV-sugárzás, hanem a kék fény káros hatásai ellen is védelmet nyújtanak, amit a munkahelyeden és otthon is folyamatosan ki vagy téve.


A következő blogcikkünkben bemutatjuk az otthoni bőrápolás legfontosabb lépéseit és termékeit, amelyek kiegészítik és meghosszabbítják a szalonkezelések hatását.  Ha pedig már eldöntötted, hogy szükséged van valamelyik kezelésre, de nem tudod, melyiket válaszd, vagy ha már pontosan tudod, melyik kezelésre van szükséged, kattints és foglalj időpontot online:

 IDŐPONTOT FOGLALOK 

Ha pedig bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, keress minket bizalommal:


📞 +36 20/227 5156

💌 info@heiszlerszalon.hu


Várunk szeretettel a Heiszler Szalonban, ahol a szépséged és a jóléted az első!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.