Vendégélmény a Heiszler szalonban: luxus törődés a hajnak, feltöltődés a léleknek

Vendégélmény a Heiszler szalonban: luxus törődés a hajnak, feltöltődés a léleknek

Miért megy fodrászhoz az ember? Változtatni akar a frizuráján, vagy a meglévő, kedvelt színt és fazont szeretné megtartani a szeretett formában, állapotban. Nagyon nem mindegy, hogy akár első, akár sokadik alkalommal hogyan fogadják, és milyen szolgáltatást kap – pontosan ezért a Heiszler Szalonban kulcsjellemző a professzionalizmus és a luxus törődés.

A gyönyörű frizurához hozzáértés kell

…Vagyis olyan fodrászok, akik a szakmájuk iránt elhivatottak, és hajlandóak folyamatosan tanulni. A trendek a ruháknak megfelelő dinamizmussal alakulnak át szezonról szezonra a frizurák terén is, ami mostanában főleg színekben és festési technikákban nyilvánul meg. Számos trend egyre inkább a természetes hatások felé mozdul el, ami különös odafigyelést igényel. És az sem sokadlagos kérdés, hogy amint egy technikát valaki megtanul, profi szinten alkalmazni is tudja!

Nálunk kiemelten fontos, hogy fodrászaink a trendeket ne csak ismerjék, hanem a megfelelő módszerekkel megvalósítani is tökéletes formában képesek legyenek. Ebben akár az is benne van, hogy egészen vékony, mindössze néhány szálanként fessenek bele átmeneteket…

„A most legmenőbb, szuper természetes babylights technikával festették be a hajamat. Ettől szép, természetes, napszítta hatású lett a végeredmény. Ketten festették egyszerre a hajamat, hogy apró, pár szálas tincsenként kerüljön a sötétebb színre a világos átmenet. Ragyogó lett a végeredmény, és fantasztikus érzés volt ez a törődés.”

Ráhangolódás a vendégre

A tökéletes frizura a vendég igényeinek és a fodrász szakértelmének közös eredménye. Lényeges, hogy a szakember rá tudjon hangolódni a vendég elvárásaira, de saját ötleteknek se legyen híján. Nagyon sok szalonban születik azért rossz eredmény, mert a fodrász tökéletesen elfogadja és teljesíti a vendég frizura igényét, ami azonban élőben vagy éppen az ő adottságaihoz mérten, rettentően különbözik a mintaként mutatottól. Vagy épp, hogy túlzottan ráerőlteti a saját elképzeléseit… Egyik se jó megoldás!

A Heiszler szalon fodrászai mindig a vendégekkel összhangban találják ki a frizurát, majd ehhez választanak módszert, ami a legmagasabb színvonalú eredmény biztosítja végül. Ez azonban nem megy a maximális törődés és tökéletes megfigyelő képesség nélkül: személyiségjegyektől és arcoformától a hajtípuson át a korábbi kezelésekig, mindent figyelembe vesznek a munka megkezdése előtt.

„Sok év festés után vissza szeretném nyerni – többé-kevésbé – az eredeti hajszínemet, így Ivettől is a hajtövemnek megfelelő színt kértem. Ő azt javasolta, egy szép, természetes szőke átmenet azért kerüljön bele, persze semmi feltűnő vagy hivalkodó, csak egy lágy dinamikát kap tőle a hajam, az arcomnak pedig kell egy kis szőke. Szuper üde lett így az összhatás, szinte lebegve mentem haza a gyönyörű hajzuhatagommal.”

Prémium termékek és életérzés

Itt nemcsak futószalag fodrászmunkát kapnak a vendégek, hanem szükség esetén akár több órás odafigyelést is. Számos, jelenleg népszerű, átmenetes festési technika alkalmazásához vagy épp egy komolyabb világosításhoz is hosszadalmas munkára van szükség. Nálunk alapvető, hogy ilyenkor türelemmel, tudásunk legjavával töltünk el a vendég frizurájával akár több órát is, hiszen a célunk a profi szintű eredmény és az ő elégedettsége, valamint a luxus törődés!

Emellett persze a használt termékek minősége sem mellékes: a szép haj kulcsa törődés, és a világszinten legmagasabb színvonalat képviselő Kérastase márka alkalmazásával valóban prémium szintű kényeztetést kap a Heiszler szalon vendégeinek frizurája.

„A hajam szinte új életre kelt Ivett kezei alatt, és nemcsak a festés miatt. Az ápoló termékek hatékony táplálást adtak a tincseimnek, ami később, a hajmosás és az otthoni rutinom alkalmazásával sem vesztette el azt a ragyogó, selymes és puha összhatást, amellyel a szalonból kiléptem. A türelem és a törődés pedig tényleg páratlan Ivett szalonjában. Itt nincs pletyka, nincs összeszedetlenség. Már eleve profin felépített a kényelmes, online bejelentkezési rendszer is, és a szalonba belépve is ez az élmény folytatódik. A hajam két-három órás megszépítése mellett pedig jólesett a barista minőségű kávé is.”

Kipróbálnád szalonunkat, vagy visszatérő vendégként egyetértesz a leírtakkal?Fontos a luxus törődés? Jelentkezz be kényelmesen, online felületünkön keresztül, és újítsd meg frizurádat fodrászaink szakértő kezei között!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.