Varázslatos menyasszonyi frizura trendek

Varázslatos menyasszonyi frizura trendek

A menyasszonyi frizura trendek fő hangsúlya a könnyed nőiesség, némi romantikus csavarral. Idén felejtősek a tükörsima felületek, viszont minden jöhet, ami bájosan szexi és laza. Mutatjuk a legjobb választásokat, ha idén mész férjhez! (De ha csak vendégként vagy hivatalos esküvőre, akkor is bőven találsz inspirációkat.)

Hattyúnyak és elegancia – tarkóhangsúlyos hajak

A tarkókonttyal ugyanúgy nem tudsz melléfogni, mint a laza, részleges feltűzéssel. Érdemes figyelembe venni a nyakad formáját, hosszúságát, illetve a ruhád nyak- és vállkörnyéki szabását is frizuraválasztáskor, hogy tökéletes legyen az összhang! Ilyenkor szerencsés lehet egy külső szakértő segítségét kérni, hiszen neki teljesen más meglátásai lehetnek az optimális hajviselet kapcsán.

A mi menyasszonyi frizura specialistáink nemcsak elkészítik a frizuráadt, de segítenek is kiválasztani a minden szempontból ideális viseletet a nagy napra! Kérdezz tőlünk bizalommal – kapcsolatfelvételért kattints IDE.

Bájos és romantikus menyasszonyoknak – a fonás, sodrás még mindig trendi

Az elmúlt néhány év abszolút meghatározó trendjei voltak a fonások, legyen szó akár fesztiválokról, akár esküvőkről, mindenhol jelen voltak. Annyiban talán mostanra szelídült a fonás-mánia, hogy a 2020-as menyasszonyi trendekben már sokkal inkább díszítő elemként szerepel, semmint önálló, teljes frizurát meghatározó viseletként. A fonások variálhatóságának köszönhetően egy tehetséges és képzett esküvői fodrász szinte bármilyen arc- és nyakformához, hajtípushoz illetve esküvői ruhához meg tudja találni az ideális változatot.

Ha nem vágysz feltűzésre – virágkoszorú nem csak hippi menyasszonyoknak

Sok menyasszony egyáltalán nem vágyik kontyra vagy egyéb feltűzésre, hanem szívesebben engedi le a haját, akár egyenes, akár hullámos formában. Mivel egy esküvőn azért be kell látni, lényegi elem a frizura, és a képeken is sokkal jobban mutat a látványosabb, dús és ragyogó hajkorona, a díszítést ekkor sem szabad elhanyagolni – és erre az idei egyik vezető trend meg is adja a választ. Ez a virágkoszorú. Gyönyörű és látványos hatása van, és egyáltalán nem csak hippi menyasszonyokhoz illik! Fontos azonban, hogy ez a viselet inkább hosszabb, váll alá érő frizura esetén mutatós igazán.

Aminek sikerült legyőzni a kontyokat – részlegesen feltűzött menyasszonyi frizurák

Ami régebben az egyeduralkodó konty volt, ma a részben feltűzött, részben leengedve hagyott frizura. Egyedi igényektől, ízléstől, arcformától és ruhaválasztástól is függ, mely változata jelenti a legszebb választást. Az azonban biztos, hogy az elmúlt években töretlen népszerűségnek örvendenek az aszimmetrikus, egyik oldalra átfésült viseletek laza hullámokkal, oldalt akár fonással rögzítve. Emellett, a tarkó környékén látványosan, akár díszítéssel rögzített részleges feltűzés is szinte mindenkinek jól áll.

A Heiszler Szalon menyasszonyi frizura specialistái Paréj Kinga és Ferenci László gyönyörű, nemcsak az arcodhoz, de a személyiségedhez is illeszkedő frizurát készítenek Neked a nagy napra

Minden, ami laza és romantikus – és semmi, ami művi

Az elmúlt pár évben már el- eltünedeztek, mostanra azonban teljesen leáldozott a túlzottan plasztikus, tükörsima felületű hajviseletek trendje. A szoros tűzések helyett a laza és textruált változatok divatosak, a csillámos, gyöngyös, strasszos díszítések mellett egyre gyakrabb éke a frizuráknak az  élővirág – sőt, az egyik legnépszerűbb díszítő elemek az esküvői helyszíneken is! A szoros tűzések helyét átvette a könnyed romantika és a természetesebb hatású frizurák – egyébként nem mellékesen, a vőlegények legnagyobb örömére.

Akár trendi menyasszony leszel, akár inkább a saját stílusodat képviselnéd az esküvődön, fontos, hogy minden fontos tényezőt figyelembe vegyél frizuraválasztáskor a ruhától az arcodon át a sminkedig, a hajad felépítésétől a nyakad formáján át a személyiségedig.

Ha úgy érzed, elvesztél, és nehéz összehangolni ezt a sok feltételt, gyere el szakértőinkhez egy menyasszonyi frizura konzultációra! Nálunk ugyanis nemcsak magát a frizurát kapod meg az esküvődre, hanem teljes tanácsadással és hajpróbával is várunk, hogy életed egyik legszebb napjára valóban tökéletes fényedben ragyoghass!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.