Kiskorú lányod hajfestésért könyörög? Folyamatos viták helyett ez a megoldás

Kiskorú lányod hajfestésért könyörög? Folyamatos viták helyett ez a megoldás

Egy anyuka mindig a legjobbat akarja a lányának, de amit ő jónak gondol, gyakran nem ugyanaz, mint amit a tinikorú lánya szeretne… Nincs ez másképp a hajfestéssel, -világosítással sem.

Te is abban a helyzetben vagy, hogy kiskorú lányod folyton világosabb hajszínért könyörög? Mindenképp olvass tovább a saját érdeketekben, add meg neki úgy a legjobbat, hogy közben vigyázol rá, és oldd meg végre kettőtök közt ezt a konfliktust!

Első lépésként: nyugodj meg. Tapasztalatból mondjuk, nem ritka, hogy 15 éves lányok jönnek be hajat világosíttatni a szalonba. A Z-generációra a hagyományos média már alig gyakorol hatást, ők a tévéműsorok és magazinok helyett az internetről tájékozódnak. Instagram, blogok, YouTube: ezek azok a felületek, ahonnan ihletet gyűjtenek. Nem rossz mindez, csak más, mint akár 15-20 évvel ezelőtt volt, de ezt szülőként valószínűleg Te is látod.

Ezeken a felületeken találják meg azokat a szereplőket, bloggereket, vloggereket is, akik példaképeikké válnak, akiket követve formálódik a stílusuk. Ezek a szereplők  (pl. Viszkok Fruzsi, K.Polla ) ismerik és alakítják a trendeket, miközben naponta osztanak meg tippeket a követőikkel arról, mi kell ahhoz, hogy valaki divatos legyen.

Ebben nyilván benne van a hajuk festése, világosítása is, ami a legtöbb szülőnek hatalmas aggódást okoz. Avatatlan kezekben már egészen fiatalon tönkremehet a hajszerkezet, miközben a hatás sokszor idegen és természetellenes, túlzottan kihívó egy tizenéves lánynak. Ettől még nem muszáj megtiltanod neki, eláruljuk, mi hogyan oldjuk meg a problémádat a Heiszler Szalonban.

Amit megígérhetünk Neked:

  • úgy világosítjuk a lányod haját, hogy a végeredmény teljesen természetes lesz,
  • és olyan technikával, hogy nem lesz lenövése, így legalább fél évig nem kell visszajönni vele.

Tehát mind a két legfőbb félelmedet alaptalanná tesszük, lányod pedig hálás lesz a segítségért. Miért jobb Neked, ha ezt a megoldást választod? Inkább Te hozd el magasan képzett szakemberekhez egy olyan szalonba, ahol odafigyelünk rá, mintsem kamaszos dacból beüljön valahova, ahol szakértelem nélkül nekiesnek, és tényleg csak tönkreteszik a haját! Vagy, ami még rosszabb: vesz valamilyen bolti terméket, és azzal magának próbálja befesteni, beszínezni a haját, amit korrigálni sokszor jóval nehezebb.

Szívesen egyeztetnél velünk személyesen is a részletekről? Hitvallásunk, hogy a bizalom és az egymásra hangoltság a legfontosabb, így szakértő senior és mesterfodrászaink készséggel állnak rendelkezésedre! Nálunk minden munkát ingyenes konzultáció előz meg, hogy valóban az elképzeléseiteknek megfelelő legyen a végeredmény.

Foglalj időpontot szakembereinkhez ingyenes konzultációra!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.