Authentic Beauty Concept Mementó Relaxációs Hajkezelés

Authentic Beauty Concept Mementó Relaxációs Hajkezelés

Zárd ki a külvilágot a Mementó hajápoló szolgáltatásunkkal!

Az Authentic Beauty Concept Mementó relaxációs hajkezelés lehetővé teszi a fodrászaink számára, hogy a pakolásokat és szolgáltatásokat a Te hangulatodhoz, idődhöz és hajszükségleteidhez igazítsák. Szakembereink segítenek kiválasztani Neked a hozzád legjobban illő szolgáltatást a belső szépség és lelki béke megteremtéséért. A kezelés során használt termékek tisztított, természetes kivonatok különleges kombinációjából állítják elő. Mellőzik a szilikont, a szulfátokat, a parabéneket, az ásványi olajokat és a mesterséges színezékeket.

A kellemes élmény maximalizálásáért fülhallgatóval és szemmaszk használatával zárjuk ki a külvilágot, hogy biztosan visszatalálj önmagadhoz. A hajat és a fejbőrt alapos masszírozó mozdulatokkal kényeztetjük, amelyek kimondottan a nyomáspontokra koncentrálnak, hogy elmélyítsék a relaxációt, egyensúlyba hozzák a hajat, elmét és lelket. A lassú és ritmikus mozdulatok olyan élményt teremtenek, amelyre megéri emlékezni.

Csak dőlj hátra és lazíts!

Mennyi időd van magadra?

  • Expressz menü: 5-10 perc

Villámgyors menekülés egy relaxáló élménybe, ideális munka utáni, vagy egy gyors ebédszüneti kikapcsolódáshoz.

Ezt a kezelést ajándékba adjuk Neked, ha igénybe veszed bármely szolgáltatásunkat!

  • Lazítás & Relax: 15-20 perc, hosszú fejmasszázzsal 

Olyan kifinomult hajápoló élmény, mely egy érzéki utazásra repít, miközben megalapozza a tökéletes hajminőséget. Közben bluetooth-os fülhallgatón relaxáló zenét hallgatsz és felteszünk egy nyugtató szemmaszkot is. Szilikon és parabénmentes, vegán hajápoló esszenciákat teszünk az ápoló pakolásba, melynek hatására visszanyeri hajad autentikus szépségét, és újjászületik. 

Ára: 5900 Ft + a hajszárítás ára

A szolgáltatást választhatod az Authentic Beauty Concept bármely termékcsaládjából:

Glow Mementó – Megőrzi a színezett hajszínt és természetes fényt  kölcsönöz neki. A datolya és a fahéj nem csak ínycsiklandó kombinációnak hangzik, de erősítő, hidratáló, nyugtató, energizáló és kondicionáló hatásukról is jól ismertek.

Amplify Mementó – Vékonyszálú hajadnak volument és tömeget kölcsönöz a zöldtea-kivonatot és lime-ot tartalmazó formula. Emellett visszaállítja a hajad optimális nedvességtartalmát is. 

Hydrate Mementó – A száraz vagy göndör haj kényeztetésére alkották meg a termékcsaládot mangó- és bazsalikomkivonattal. Az már csak a hab a tortán, hogy ezek az összetevők vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk van. 

Replenish Mementó: – Sérült hajadból erős, ragyogó hajkoronát varázsolunk a juharszirup és a pekándió energizáló hatásának segítségével. 

Relaxációs hajkezelés érted, és a tökéletesen ápolt hajkoronádért!

Szalon kezeléseink mellett otthoni hajápoló csomagjaink is segítenek a hajadnak, hogy kiteljesedett természetességében tündököljön. Authentic Beauty Concept hajápoló csomagjainkat itt találod »» katt ide.

Prémium szalon kezeléseinkhez való bejelentkezéshez keress minket az alábbi elérhetőségeket bármelyikén:

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.