AirTouch - természetes színátmenet

AirTouch - természetes színátmenet

Oroszországból robbant be a legújabb festési technika, az AirTouch. Amint az a nevéből is látszik, a levegő ereje van segítségünkre abban, hogy elérjük a tökéletes, természetes „napszítta” hatást. Ezzel a módszerrel érhető el a lehető legtermészetesebb színátmenet.

 

De miben különbözik ez a klasszikus Balayage vagy Babylights technikáktól?

A hajfestési módszertanban vannak lényeges különbségek, melynek köszönhetően még tökéletesebb átmenet érhető el. Ez a forradalmian új színezés a hajszárítást és a fólia technikát ötvözi. Az AirTouch során a hajszárítóból áramló levegőnek köszönhetően a babahajak kiválnak a festendő tincsből, és natúran maradnak. Ezáltal olyan gyönyörű, egységes végeredményt kapunk majd, amiről eddig csak álmodoztunk. A haj dúsabb, ragyogóbb hatást ér el. A festés pedig nem igényel gyakori frissítést, fél évnél hamarabb biztosan nem kell foglalkozni vele.

ÍGY KÉSZÍTJÜK MI: 

Kinek ajánljuk?

Minimum vállig érő hajra ajánljuk. Ideális megoldás, ha a hajadat világosítani szeretnéd, de nem akarod az egészet befesteni, mert tartasz a gyorsan jelentkező lenövéstől. A lényeg, hogy rendelkezz minél több babahajjal. 

Pl.rendszeresen alkalmazzuk olyan hölgyeknél, akiknek egy drasztikusabb hajhullás után (gyógyszer hatására, szülés után, hormonális okokból, stressz miatt) rengeteg babahajuk nő vissza,és a hajvégeik felé elvékonyodik a hajtömegük, ezzel a technikával csodás eredményt tudunk elérni a számukra.

Választhatod, ha csak egy kisebb vátozásra vágysz és akkor is, ha több árnyalattal világosabb hajszínt szeretnél, hiszen a számodra megfelelő árnyalatot fogjuk kiválasztani.

Tökéletes választás a megújuláshoz! Ha felkeltette érdeklődésedet jelentkezz be hozzánk!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.