9 ok, amiért a vendégeink szeretnek hozzánk járni

9 ok, amiért a vendégeink szeretnek hozzánk járni

Fodrászhoz járni mindenképp élmény, és szalonunk kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a nálunk töltött idő mindenképp igazi feltöltődés legyen! Piackutatásaink során kiderült a 9 leggyakrabban említett ok, amiért a vendégeink szeretnek hozzánk járni… Kíváncsi vagy?

1.Könnyen, rugalmas foglalhatsz időpontot: Online bejelentkező rendszerünk megkönnyíti az időpontfoglalást, mert akár éjszaka, vagy vasárnap is foglalhatsz hozzánk. Rugalmasak vagyunk telefonos elérhetőség szempontjából is. Szalonunk nyitvatartási idejében bármely szakemberhez lehet időpontot foglalni szalonkoordinátorunk, Alíz segítségével, így nem kell attól tartanod, hogy nem alkalmas az időpont, amikor hívsz minket. Vagyis nem áll fenn az a probléma, hogy a fodrászt munka közben vagy szabadidejében hívod!

2. Törődünk veled: Mindkét szalonunk összes szakembere ugyanabban a vendégközpontú szemléletben dolgozik. Nálunk nem fordulhat elő olyan, hogy másfajta áron, másfajta termékekkel készítjük el szolgáltatásainkat, legyen szó fodrászatról, kozmetikáról, vagy kéz- és lábápolásról. Minden vendégünk adatait, hajfestés-történetét, bőrdiagnosztika-kartonját és kezelési tervét nyilvántartjuk, ezért minden szakember azonos színvonalon végzi a szolgáltatásokat.

3. Meghallgatjuk és megértjük vendégeinket: Nálunk biztonságban érzezheted magadat, ha a hajadról van szó. A szépségszakember – vendég kapcsolat alapvetően egy bizalmi kapcsolat, ezért mi konzultáció nélkül bele sem kezdünk szolgáltatásainkba. Megtaláljuk veled a közös nevezőt, hiszen fontos, hogy könnyen megértsük egymást. Tiszteletben tartjuk a kéréseidet, elképzeléseidet. 

4. Hosszú távra tervezünk: Felhívjuk figyelmedet arra is, ha a megálmodott frizura nem előnyös az arcformádhoz, életmódodhoz, vagy esetleg nem kivitelezhető a haj minőségének megóvásával. Ha az általad kiválasztott arckezelés nem elég  hatékony a bőrödre, vagy a választott technika / körömforma / szín valamiért nem jó döntés, mi azt is jelezzük feléd. Számunkra nem az egyszeri bevétel számít, hanem az, hogy az általunk nyújtott szolgáltatást ne csak addig a pillanatban élvezd, amíg kilépsz a szalonból, hanem a két szalonlátogatásod között is. Fontos, hogy frizurád, bőröd és körmeid hozzájáruljanak a magabiztos megjelenésedhez, ezért is tudunk 100%-os garanciát vállalni minden munkánkra.

5. Relax, énidő, élmény egy helyen: Mindenkinek szüksége van Énidőre – hiszen kinek ne esne jól egy finom kávé vagy tea mellett egy hajkezeléssel egybekötött fejmasszázs, egy bőrfiatalaító kezelés, vagy egy talpmasszázzsal egybekötött lábápolás. És nem utolsó sorban olyan szakemberek, akik tudják, hogy mikor szeretnél beszélgetni,és mikor van az az alkalom, amikor csak csöndben, finom kávédat iszogatva szeretnél pihenni, vagy laptopodon dolgozni és nem vágysz társaságra.

6. Pontosak vagyunk: Az idő manapság a legértékesebb kincsünk. Senki sem szereti, ha megváratják, pláne akkor nem, amikor időpontra érkezik. Tisztában vagyunk ezzel és megtiszteljük vendégeinket azzal, hogy a megadott időben felkészülten várjuk őket.

7. A szalonon túli élet is fontos számunkra:  Professzionális termékeinket, eszközeinket otthonodban is használhatod, mi megtanítunk arra, hogyan tudod alkalmazni ezeket a leghatékonyabban, hogy a környezeted mindig irigykedjen kitűnő megjelenésedre.

8. Kiemelten magas higiéniai körülményeket biztosítunk: Minden hajkefét steril állapotban használunk minden egyes vendégünknél, szalonunkat minden nap profi takarító szakember takarítja.  

9. Csak a legjobb minőségű termékekkel dolgozunk: Minden eszközünk piacvezető, csúcskategóriás, professzionális márkák terméke, legyen szó fésűkről, hajkefékről, ollóról, hajvágógépekről, vagy hajszárítókról. Valljuk, hogy a tökéletes frizurák csak így kivitelezhetők.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.