5 érv a frufru mellett, és 5 érv ellene

5 érv a frufru mellett, és 5 érv ellene

Sok vendégünk érkezik hozzánk nagy dilemmával, amikor szeretne valami változást a külsején. Mi lehet az a viszonylag egyszerű beavatkozás, amely igazán látványos, és új külsőt kölcsönöz? Néhány hírességnek a frufru a védjegye, és mi szeretnénk ugyanolyan magabiztossággal megjelenni, mint ők – elég csak Sandra Bullock-ra, Beyoncé-ra, Taylor Swift-re gondolni frufruval vagy anélkül, és érzékeljük a különbséget. Azonban a frufru egy olyan döntés, amit könnyű megbánni, ezért összegyűjtöttünk pár tanácsot, mielőtt döntesz.

5 érv a frufru ellen:

  1. A haj körülbelül 1 cm-t nő egy hónap alatt, így sűrűn kell frissíteni egy rövidebb típusú frufrut, mert elég hamar elveszíti a formáját, vagy  belelóg a szembe.
  2. Edzés után vagy reggel, amikor elalszod muszáj lesz kicsit foglalkoznod vele! Száraz sampon mindig legyen nálad, hiszen ezzel tudod legegyszerűbben tökéletessé varázsolni a frufrudat. 
  3. Csak egy kicsit megigazítom – hangzik el a mondás gyakran. Ha otthon rosszul vágsz bele,  úgy “viselheted” a következményét! 🙂
  4. Ha nem megfelelő a frufru hossza, előfordul, hogy ráhull a szemüvegre, ami kinyomja és így zavaró lesz a viselése. 
  5. Ha sok a forgód, de te ragaszkodsz hozzá, hogy legyen frufrud, akkor készülj fel, hogy valószínűleg össze-vissza fog állni a legenyhébb kis fuvallattól is. 

5 érv a frufru mellett:

  1.  Ha a rövid frufrut választod, akkor sűrűbben találkozhatsz fodrászoddal. 
  2. Jó baràtod lesz a száraz sampon, hiszen amikor a hajad állapota már mosásra szorul, de nincs időd / kedved megmosni, száraz samponnal felfrissítheted a hajtöveidet. Az is megoldás lehet, ha csak a frufrudat megmosod, beszárítod, a hajadat pedig összefogod copfban – de ha a frufrud szépen beállítod, senki nem mondja meg, hogy ez egy bad hair day frizura.
  3. Fontos szempont és erős érv: a frufru csodásan fiatalít! Éveket tagadhatsz le az eltakart apró homlokráncokkal. 
  4. Mindig divatos viselet, nem véletlen, hogy a kifutók kedvelt frizuraeleme, legyen szó rövid vagy hosszú frizuráról.
  5. Csodás kontúrt tud adni az arcnak, még egy laza copfot is feldob.

A fenti okok miatt érdemes szakemberrel egyeztetve meghozni a döntésedet, vagy lemondani a frufruról és valami másfajta technikával megújítani a frizurádat. 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.