Sex & The City szépségcsomag

Egy igazi csajos program a csajos napokra!

175 500 Ft

A Sex & The City csomag egy meglepetésekkel teli program 4 barátnő részére. 4 főből 1 résztvevő vagy az ünnepelt a mi vendégünk! A jó hangulatról mi gondoskodunk!

MEGVESZEM

El tudsz képzelni jobb programot, mint 3 órán át a legjobb barátnőiddel szépülni, miközben bőven van időtök beszélgetni, kikapcsolni? A meglepetéseink pedig gondoskodnak róla, hogy izgalmas legyen a nálunk töltött idő. A tökéletes lánybúcsú indító, vagy igazán különleges estére készülő csajos csomag, ahol egyikőtök teljes kezelését mi álljuk. (3+1 fő részére)

A szolgáltatás időtartama: 3 óra

 • 30 perces arcmasszázs

  Relaxáló arcmasszázs, bőrtípusodnak megfelelő Babor ampullás hatóanyagbevitellel.
  16.500 Ft

 • Szemöldökszépítés

  Szemöldökformázás, -festés és szempillafestés
  9.000 Ft

 • Masszázs

  45 perces frissítő svédmasszázs
  19.000 Ft

 • Hajmosás és szárítás

  Kényeztető hajmosás és szárítás egyenes vagy hullámos stylinggal.
  14. 000 Ft

1 / 4

AZ ÜNNEPELT A MI VENDÉGÜNK

Akár legjobb barátnőd szuper szülinapját tartanátok nálunk, vagy egy lánybúcsús bulizás előtti készülődésre jönnétek hozzánk, az ünnepeltet mi is szeretnénk meglepni. Ezért a teljes, 58.500 Ft-os kezeléscsomagjának az árát mi álljuk. 

A bónusz értéke: 58.500 Ft

MEGVESZEM
1 / 3

GYIK

Hogyan tudom megvenni a csomagot?

Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd, és néhány adat megadása után máris meg tudod venni kényelmesen, bankkártyával.

A sikeres fizetés után azonnal megkapod e-mailben az utalványt.

Mennyi ideig használható fel?

Minden csomagunkat a vásárlástól számítva, 3 hónapig lehet felhasználni.

Hogy tudok időpontot foglalni a csomagomhoz?

Időpont foglalás telefonon lehetséges a +36 20 227 5156 -as hívószámon.

Mivel minden szakmából több szakember elérhető szalonunkban, így leghamarabb 1 hétre tudunk időpontot biztosítani, ünnepi időszakokban ez 2 hétre változhat.

A csomagban szereplő szolgáltatásokat megoszthatom mással?

Erre találtuk ki a Sex & the City csomagunkat, ahol egyszerre 4-en jöhettek hozzánk. Ráadásul itt egyikőtök kezeléseit mi álljuk. A többi csomagunkat teljes egészében 1 fő használhatja fel.

Kérhetek plusz szolgáltatásokat a csomaghoz?

Természetesen, sőt! Mikor időpontot egyeztetünk veled a csomagodra, jelezd, ha esetleg melírral, gyantával, pedikűrrel, vagy masszázzsal is kiegészítenéd a csomagot.

+1 Tipp: Hatóanyagos arcmasszázsod mellé a Wiener testtekercselést és a Hullámmasszázst is 50% kedvezménnyel élvezheted.

Felhasználhatom a csomagban szereplő szolgáltatásokat több nap alatt is?

A csomag ajánlatainkkal pont az a célunk, hogy szánj magadra havonta legalább 1 napot, ami csak rólad szól, amikor ráérsz, lelassulsz és nem rohansz. Ha külön napokon szeretnél jönni, akkor a szolgáltatásokat külön tudod igénybe venni, melyre csomagajánlataink nem érvényesek.

Kiválaszthatom a szakembert?

Szakembereink egytől egyig kiváló munkát végeznek, de természetesen kiválaszthatod, ha konkrét munkatársunknál szeretnéd kérni a csomagot, azonban az 1-2 héten belüli időpontot ebben az esetben nem tudjuk garantálni.

Mi történik, ha lemondom, vagy módosítom az időpontot?

Minimum 2 munkanappal a foglalás napja előtt le tudod mondani kötelezettségmentesen, mert így fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet és nem ér minket veszteség. Azonban 2 munkanapon belül történő lemondás vagy módosítás esetén a csomag értéke nem jár vissza.