Élménynapjaink

GY.I.K.

Kik jelentkezhetnek nyílt napjainkra?

Minden hölgyet (és urat) szeretettel várunk, aki még nem volt a vendégünk, és készen áll arra, hogy megtapasztalja az egyedülálló kényeztetést, az igazi, hamisíthatatlan Heiszler-élményt.

Hogyan lehet jelentkezni és mi történik a jelentkezés után?

Jelentkezésed egyszerűen, online történik a jelentkezési form kitöltésével. A jelentkezést követően koordinátoraink 3 munkanapon belül felkeresnek telefonon, hogy időpontot egyeztessenek veled. Ekkor teheted fel további kérdéseidet is, és részletes információt kapsz a nap menetrendjéről is.

Lehet módosítani a megbeszélt időpontot, vagy lemondani a részvételt?

Igen, a lefoglalt időpontodat legkésőbb 2 munkanappal az időpont előtt lemondhatod vagy módosíthatod. Kérjük, vedd figyelembe, hogy minden nyílt napunk különleges esemény, így az időpont módosítása csak korlátozottan lehetséges, függően az elérhető helyektől.

Milyen termékeket használunk a kezelések során?

A Heiszler Szalon elkötelezett amellett, hogy csak a legmagasabb minőségű, környezetbarát és tiszta összetevőket tartalmazó termékeket használja. Minden felhasznált termék gondosan kiválasztott, hogy a legjobb eredményt érje el, miközben tiszteletben tartja hajad, vagy éppen bőröd természetes egyensúlyát.

Van-e lehetőség további kezelésekre jelentkezni a nyílt nap után?

Természetesen! Nyílt napjaink tökéletes alkalmat nyújtanak arra, hogy megismerd szolgáltatásainkat. Ha elégedett vagy az eredménnyel, lehetőséged nyílik további időpontok foglalására, és tanácsadást kaphatsz a hosszú távú szépségápolási terved kialakításához.

Mit tehetek, ha allergiás vagyok bizonyos összetevőkre?

Kérjük, jelezd előre az allergiáidat a konzultáció során, hogy teljes mértékben figyelembe vehessük azokat. Minden kezelés során egyedi megközelítést alkalmazunk, hogy biztosítsuk a biztonságodat és kényelmedet.