A DOCTOR BABOR bőrgyógyászok és kozmetológusok által kifejlesztett és tesztelt öregedésgátló- és sejtregeneráló termékcsalád. Kiemelkedően magas hatóanyagtartalmuk, célzott megoldást nyújtanak az egyedi bőrproblémákra. Garantált a gyors, érezhető és látványos eredmény.

Kezeléseinket személyre szabottan, előzetes konzultációval ajánljuk vendégeinknek.

Kezelési idő: 60 - 90 perc

Célzott hidratálás

Hydro Cellular

A hidratáltság fontos az egészséges fiatalos bőrnek! A száraz, nedvességhiányos bőrre felüdülést hoz az új Hydro cellular kezelés. Alaposan és mélyen hidratál, kisimít, vitalizál. A kezelés nyomópont masszázst, valamint a kezelés végén felhelyezésre kerül egy speciális maszk 99%-ban természetes, fagyasztással szárított kollagénnel. A Collagen Biometrix Face intenzíven hidratál és felgyorsítja a kollagénszintézist.

Kezelési idő: 90 perc

Korrigál. Megújít. Finomít.

Refine Cellular

Több ragyogás, láthatóan egyenletesebb és élettel teli bőr. A REFINE CELLULAR termékcsalád megerősíti a bőr saját védelmi mechanizmusait. Az olyan hatóanyagok, mint az AHA, az enzimek, az antioxidánsok vagy a retinol célzott segítséget nyújtanak a kitágult pórusok, szabálytalan bőrszerkezet, pigmentfoltok vagy bőrpír esetén, miközben hatékonyan távolítják el a gyógyszerek, a dohányzás, a városi légszennyezés okozta méreganyagokat.

Kezelési idő: 90 perc

Neurokozmetikai bőrápolás

Neuro Sensitiv Cellular

Nagyobb ellenállású és azonnal nyugodt, kiegyensúlyozott bőr. Bőrápolás ezüst koncentrátummal és Y-linolénsavval a száraz, rendkívül érzékeny bőr számára. Csökkenti a bőrpírt és az irritációt, elősegíti a neurodermatitis és pikkelysömör tünetmentes periódusát.

Kezelési idő: 90 perc

 • Nyugodt és kényelmes környezet

  A Heiszler Szalon egy exkluzív, csendes és kényelmes környezetet biztosít, ahol teljesen ellazulhatsz.

 • Személyre szabott kezelés

  Arckezeléseinket bőröd egyéni igényei szerint személyre szabjuk, hogy a legjobb hatást érjük el.

 • Kényelmes időpont foglalás

  Egyszerű és kényelmes az időpontfoglalás is, hogy a lehető legjobban illeszkedjünk a sűrű napirendedhez.

 • Többféle lehetőség

  Többféle kezelési technikát használunk, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást személyes igényeidre.

 • Tapasztalt szakemberek

  Szakértő kozmetikusaink a legjobb tudásukkal és odafigyeléssel dolgoznak, hogy elégedett legyél az élménnyel.

 • Fő az egészség

  Elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód támogatása mellett, melynek kihagyhatatlan eleme a testi és lelki felfrissülés.

ISMERD MEG KOZMETIKUSAINKAT

Kozmetikusaink magasan képzett és tapasztalt szakemberek, akik elkötelezettek a magas szakmai színvonal mellett.

A szakértelmen kívül kiemelt figyelmet fordítunk az egyéni igényeidre és a kényelemedre is, így biztosítva a kellemes és hatékony kezelés élményét.

Kozmetikusaink személyre szabottan állítják össze a kezelési tervedet, figyelembe véve az egyéni állapotodat, valamint a céljaidat.

Kozmetikus - Pozsonyi út

Győrfi Boglárka

A konzultáció során különösen alaposan és körültekintően beszélem át veled igényeidet, életmódodat, összeállítom a számodra személyre szabott kezelés-sorozatot és segítek a tökéletes otthonápolási rutin kialakításában, valamint ha szükséges, életmódbeli tanácsadásban is.
Nemtől, korosztálytól és problémától függetlenül fordulhatsz hozzám, legyen szó férfi arckezelésekről, anti-aging kezelésről, bármilyen tini kezelésről, vagy prevenciós kezelésről, illetve testkezelésekről.
Nagyon fontosnak tartom a megfelelő bizalmi kapcsolat kialakítását, őszintén fordulhatsz hozzám bármivel, igyekszem mindenre megoldást találni, hogy maximálisan elégedett legyél! Mentálhigiénés végzettségemnek köszönhetően nem csak a bőröd tudom szépíteni, hanem segíthetek megtalálni a lelki harmóniát is, mely nagyban hozzájárul az egészséges és ragyogó bőr eléréséhez!
A rengeteg pozitív visszajelzés mindig megerősít, hogy a számomra tökéletes szakmát választottam, és a sok-sok boldog és elégedett mosoly az arcokon visz előre utamon!

IDŐPONTOT FOGLALOK