A HSR lifting új mércét és új sztenderd minőséget állít fel a BABOR-nál. Még TÖBBET kínál a kozmetikai liftingben és feszesítésben. Az innovatív HSR Lifting komplex összesen 6 nagy teljesítményű hatóanyag kombinációja, melyek szinergikus hatása biztosítja a még átfogóbb megoldást az 5 különböző ránctípussal szemben. A 100%-ban természetes glükozid hatékonyan lassítja az új ráncok kialakulását, hiszen közvetlenül azok eredetével veszi fel a harcot.

45 éves kor felett

HSR Lifting

A gravitációs, mimikai, plissée ( azaz felszíni) ráncok elleni kezelés. Innovatív komplexeket használ a bőr feszesítésére és tónusosabbá tételére.  45 éves kor felett ajánljuk azoknak a vendégeknek, akik egy hosszabb kényeztető és azonnali ránctalanításra és volumen növelésre  vágyik.

A kezelés tartalmazza: bőr letisztítása, peelingezése és vitalizálása , kéz és kar radírozása és masszírozása,speciális lifting touch masszázs, intenzív szövet tehermentesítése , majd a szemkörnyék ránctalanítása,  speciális face line maszk felhelyezése, végül befejző krémezés.

Kezelés ideje: 120 perc

 • Nyugodt és kényelmes környezet

  A Heiszler Szalon egy exkluzív, csendes és kényelmes környezetet biztosít, ahol teljesen ellazulhatsz.

 • Személyre szabott kezelés

  Arckezeléseinket bőröd egyéni igényei szerint személyre szabjuk, hogy a legjobb hatást érjük el.

 • Kényelmes időpont foglalás

  Egyszerű és kényelmes az időpontfoglalás is, hogy a lehető legjobban illeszkedjünk a sűrű napirendedhez.

 • Többféle lehetőség

  Többféle kezelési technikát használunk, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást személyes igényeidre.

 • Tapasztalt szakemberek

  Szakértő kozmetikusaink a legjobb tudásukkal és odafigyeléssel dolgoznak, hogy elégedett legyél az élménnyel.

 • Fő az egészség

  Elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód támogatása mellett, melynek kihagyhatatlan eleme a testi és lelki felfrissülés.

ISMERD MEG KOZMETIKUSAINKAT

Kozmetikusaink magasan képzett és tapasztalt szakemberek, akik elkötelezettek a magas szakmai színvonal mellett.

A szakértelmen kívül kiemelt figyelmet fordítunk az egyéni igényeidre és a kényelemedre is, így biztosítva a kellemes és hatékony kezelés élményét.

Kozmetikusaink személyre szabottan állítják össze a kezelési tervedet, figyelembe véve az egyéni állapotodat, valamint a céljaidat.

KOZMETIKUS

Győrfi Boglárka

A konzultáció során különösen alaposan és körültekintően beszélem át veled igényeidet, életmódodat, összeállítom a számodra személyre szabott kezelés-sorozatot és segítek a tökéletes otthonápolási rutin kialakításában, valamint ha szükséges, életmódbeli tanácsadásban is.
Nemtől, korosztálytól és problémától függetlenül fordulhatsz hozzám, legyen szó férfi arckezelésekről, anti-aging kezelésről, bármilyen tini kezelésről, vagy prevenciós kezelésről, illetve testkezelésekről.
Nagyon fontosnak tartom a megfelelő bizalmi kapcsolat kialakítását, őszintén fordulhatsz hozzám bármivel, igyekszem mindenre megoldást találni, hogy maximálisan elégedett legyél! Mentálhigiénés végzettségemnek köszönhetően nem csak a bőröd tudom szépíteni, hanem segíthetek megtalálni a lelki harmóniát is, mely nagyban hozzájárul az egészséges és ragyogó bőr eléréséhez!
A rengeteg pozitív visszajelzés mindig megerősít, hogy a számomra tökéletes szakmát választottam, és a sok-sok boldog és elégedett mosoly az arcokon visz előre utamon!

IDŐPONTOT FOGLALOK