394016040_881943463482997_1006975674512697888_n.jpg__PID:bc18a2b8-f871-41a4-9b5d-6fdbbcf64eab

ÉLMÉNYT TEREMTÜNK

Mi a Heiszler Szalonokban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy jól érezd magad a bőrödben, hogy miközben külsőd megújul, belül is feltöltődj és minden nálunk töltött alkalommal kiszakadhass a hétköznapi hajtásból és zavartalanunl kikapcsolódhass.

Arra fókuszálunk, hogy ne csak technikai értelemben véve végezzünk kiváló munkát, hanem hogy mindezt tökéletesen Rád szabva - látva és tapasztalva kicsit az összképből, a személyiségedből, a stílusodból, megismerve bőr-, vagy éppen hajtípusod, elvárásaid és céljaid - tegyük.

Hisszük, hogy csak így érhetünk el valóban tökéletes végeredményt, erre pedig garancia a Heiszler módszer.

HEISZLER-MÓDSZER

A szépségszalonokban általában két lépésből áll a szolgáltatás elkészítése: bejelentkezés + maga a folyamat. Azonban több, mint egy évtizedes tapasztalatunk, és több ezer vendég után már nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy a tökéletes eredmény és a kiemelkedő vendégélmény érdekében ennél többre van szükség, ezért mi ezt 5 lépésre emeltük.

Az 5 lépésnek köszönhetően Tőlünk nemcsak magbiztosabb megjelenést kapsz, hanem egy vendégközpontú, 100%-ban rád fókuszáló szolgáltatást, egy életérzést!

Hétfőn kömös? Szerdán fodrász? A kozmetikushoz meg elfelejtettél bejelentkezni? Mi időt és fáradtságot spórolunk neked online bejelentkezési felületünkkel. Néhány kattintás után, akár Te magad is lefoglalhatod a kívánt szolgáltatást, vagy éppen szolgáltatásokat, a neked megfelelő idpőpontban.
Ráadásul nálunk bankkártyával is fizethetsz.

ÉS HOGY MI IS AZ A HEISZLER-MÓDSZER?

1.

GÖRDÜLÉKENY BEJELENTKEZÉS
Megkönnyítettük a bejelentkezést, így nem kell észben tartanod, hogy még munkaidőben csörögj ránk; a nap 24 órájában bármikor be tudsz jelentkezni hozzánk online felületünkön. Bizony, akár hajnal 4-kor is! :) 
Nyitvatartási időben továbbra is be tudsz jelentkezni hozzánk személyesen, telefonon, és üzenetben is, koordinátor munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

2.

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Időt szánunk Rád már a szolgáltatásaink igénybevétele előtt is. Ha nem voltál még nálunk, vagy bizonytalan vagy valamiben, esetleg nagyobb volumenű változtatásban gondolkodsz, de tanácstalan vagy még, Mi biztosítunk számodra egy ingyenes konzultációt. Itt átbeszélük mindent, a folyamatot magát, és a solgáltatás PONTOS költségét is, így nem fog majd meglepetés érni a recepción fizetéskor.

3.

MAGA AZ ÉLMÉNY
Sosem dolgozunk rutinból! Ez a módszer lényege is – ezért lett egyáltalán Heiszler-módszer. Magasan képzett szakembereink az alapos tervezés és előkészületek után sokkal minőségibb és komplexebb szolgáltatást tudnak nyújtani Számodra a szépségápolás minden területén. Ráadásul akár egyszerre, így időt is spórolunk neked azzal, hogy minden szolgáltatást egy helyen tudsz igénybe venni.

4.

SEGÍTSÉG AZ OTTHONI ÁPOLÁSHOZ
Pontosan tudjuk, hogy a szalonon túl is van élet. Ezért a folyamat befejeztével még nem engedjük el a kezedet. A tökéletes otthoni ápoláshoz szükséges teljes körű tanácsadást is kapsz tőlünk, amelyeket követve fenntarthatod az elért eredményeket, hogy a következő találkozásunkig tündökölj, ne csak addig, amíg kilépsz tőlünk. Sőt, még az otthoni ápolóidat is be tudod nálunk szerezni.

5.

GARANCIA
Tényleg nagyon fontos számunkra, hogy elégedett legyél, hogy szeresd a munkánk, és büszkén viseld minden alkotásunkat. Ezért, ha bármiben kifogást találsz, nyugodtan jelezd felénk! Szolgáltatásaink igénybevétele után, egy hét garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Még azt is eldöntheted majd, hogy ugyanazzal a szakemberrel, vagy egy másikkal szeretnéd elvégeztetni az esetleges változtatást.

TETSZIK A MÓDSZERÜNK? FOGLALJ IDŐPONTOT AKÁR MOST AZONNAL!

Időpontfoglalás

MÁRKÁINK