Heiszler Salon
A csapat

Heiszler Ivett

szakmai vezető, fodrászmester

Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb a szakma tisztelete, és a folyamatos fejlődés amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, pedig nem szabad, sosem szabad. Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemében, miután feláll a székből, rengeteget és még annál is többet jelent. Pontosan ezért mindig azt nézzük kollégáimmal, hogy a vendégeknek hogyan lehet  a kedvükben járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ebben maradéktalanul egy „dallamra” vannak hangolva velem. Büszkén mondhatom, hogy szerencsés vagyok a csapatommal.

Laki Mercédesz

Senior Fodrász

Már gyerekkoromban elég közelről megismerkedtem a szakmával,hiszen Papám férfifodrász és sok időt töltöttem a fodrászatában. Nagyon megtetszett az, hogy egy új frizura meg tudja változtatni egy ember külsejét, mennyire feldobja azt, illetve, hogy mekkora önbizalmat ad! Jó volt látni, hogy büszkén és elégedetten távoztak a Vendégek. Már ekkor eldöntöttem, hogy ez a szakma lesz a hivatásom és nem volt kérdés hol tanulok tovább. 2017-ben részt vettem a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen, ahol több fordulót követően bejutottam az első 10 közé és az itt elért eredményeimnek köszönhetően mentesültem a szakmai vizsgák alól. A második nagy kihívás az volt, hogy bejussak Heiszler Ivett szalonjába, de ezt is sikerült teljesítenem. Ivett-től, a szalon dolgozóitól és a L'oreal Akadémián rengeteg technikát elsajátítottam annak érdekében, hogy Vendégeimnek az aktuális divat szerinti frizurát készíthessem el! Ebben a szakmában mindig van mit tanulni, de én napra kész vagyok, a legjobb tudásom szerint végzem a hivatásomat.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Ferenci László

Mester Fodrász

2003-ban kezdtem fodrászként dolgozni, azóta is nagy lelkesedéssel arra törekszem, hogy megismerjem és elsajátítsam a legújabb divatirányzatokat és az aktuális szakmai ismereteket, új technikákat. Ebben sokat segített, hogy egy kreatív csapat vezető fodrászaként vehettem részt különböző divatheteken, rendezvényeken és szakmai továbbképzéseken.
Közben folyamatosan szem előtt tartottam vendégeim igényeit, hiszen mindig az a legfontosabb, hogy ők elégedettek legyenek a végeredménnyel. Számomra a fodrászat nemcsak hivatás, hanem egy kreatív alkotói folyamat, amellyel megvalósítom a vendégeim számára azt a frizurát, amit együtt megálmodtunk.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Hosszú Ildikó

Fodrász

Szakmám elsajátításával 2006-ban végeztem szorgalommal és odaadással.

Ugyan abban az évben egyéni vállalkozásba kezdtem, amit 6 évig folytattam.
Szerettem volna kimozdítani magam a komfort zónámból és más oldalát is megtapasztalni a szakmának így 2012-ben támadt egy merész ötletem, amit meg is valósítottam és egy ötcsillagos folyami hajón folytattam szakmai karrieremet. Nagy élmény volt számomra és büszkeséggel tölt el hogy mindig elégedetten és boldogan távoztak tőlem a vendégek.
Később volt lehetőségem Máltán is fodrászként dolgozni egy rövid időre.

Ezt követően költöztem Budapestre és van szerencsém a Heiszler szalonban dolgozni ami számomra megtiszteltetés, hiszen egy profi fodrász mellett csinálhatom azt amit szeretek.

Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Sárkány Tamás

Senior fodrász

Kreatív, jókedvű, precíz emberként jellemezném magam, aki nem fél a kihívásoktól, határ a csillagos ég! Sokat kellett várnom rá, hogy megvalosíthassam az álmom, végül sikerült Angliában elérni ezt a célt, hogy utána itthon, egy professzionális szalonban alkalmazzam a tanultakat. Heiszler Ivettnél sikerült megtalálnom a helyet, ahol érdemes alkotni. Nekem a fodrászat az életem, túlzás nélkül állíthatom, hogy erre születtem. Hiszek benne, hogy ez nem csak egy szakma, hanem varázslat is egyben, hiszen egy jól megválasztott frizura akár egy egész életet megváltoztathat.
Ha szeretnél igényes, tökéletesen rád szabott, egészséges frizurát, szeretettel várlak!

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Szalay Betti

Senior fodrász

Kiskorom óta tudom, álmaim s céljaim szorosan a fodrász szakmával kapcsolódnak össze. Már gyermekkoromban is arról ábrándoztam, hogy találok majd egy fodrászszalont, ahol maximális szakmai tudásommal és kreativitásommal szolgálom ki vendégeimet.

Szeretném ha vendégeim teljes nyugalommal és bizalommal forduljanak hozzám legyen szó egy egyszerű frizuráról, de akár egy extrém frizura elkészítéséről is! Nagy kedvencem napjaink férfi divat frizuráinak elkészítése és teljesen magaménak érzem az extrém hajszínek világát is. Elérkeztem ide Heiszler Ivett mesterfodrász szalonjába ahol bátran jelenthetem ki, otthon vagyok. Minden körülmény adott ahhoz, hogy tudásomat a legmagasabb szinten alkalmazzam és a szakma minden területén folyamatosan tudjak fejlődni, hiszen ez, ebben a szakmában a divat folyamatos változása miatt elengedhetetlen.

Szombathelyről egészen Budapestig jöttem azért, hogy valóra váltsam az álmaimat és a Ti álmaitokat is.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Deáki Mayer Anikó

Mester fodrász

2007-ben végeztem fodrászként, azóta is szerelmem a szakma. Az utóbbi pár évet Londonban töltöttem ahol a L'ORÉAL akadémián tanultam a hajfestés rejtelmeit, emellett számos egyéb képzésen is részt vettem. Számomra a legfontosabb hogy a vendégeimnek elhozzam a legújabb divat irányzatokat és ezeket személyre szabottan adjam át, precizitásra és tökéletességre törekedve. Legnagyobb öröm számomra ha a vendégeim elégedetten, boldogan távoznak.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Kun Adrienn

Senior fodrász

Gyermekkori álmomat valósítom meg azzal, hogy 9 éve dolgozhatok fodrászként. Szeretem a kreatívan kialakított és személyre szabott frizurákat és azt, hogy mindeközben hozzájárulhatok vendégeim jó közérzetének megőrzéséhez. Fontos számomra a szakmai fejlődés, amit a L’oreal Akadémia oktatásai garantálnak. Szeretettel várom mindazokat, akik nyugodt, igényes környezetben egyéniséget tükröző, ápolt és egészséges frizurára vágynak.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Paréj Kinga

senior fodrász

Számomra a fodrászat művészet, végtelen sok lehetőség rejlik benne, mert szabadon engedhetem fantáziámat és egyedit alkothatok. Mindezt a bennem lévő tudást és elhivatottságot tudtam megmutatni a Revlon Style Masters 2017-es versenyén, ahol munkámmal két díjat is megnyertem. Az egyik, a magyarországi győztesnek járó, a másik pedig a legjobb színpadi kivitelezésért járó díj. Kreativitásomat nemcsak a verseny és a fotózások világában szeretném kibontakoztatni, hanem a mindennapokban is. Célom továbbra is olyan frizurákat készíteni, amelyektől a vendégeim elégedetten távoznak.

Ezért hajvágásaim során az ő kérésük az első, ugyanakkor lényeges számomra, hogy egyedi, sajátos, személyre szabott frizurát kapjanak, amibe saját magam kreativitását is belevittem.

"Szívvel-lélekkel és szeretettel kell a dolgunkat végezni."

Én így csinálom, és azt gondolom, hogy ez tükröződik a munkáimban is. Úgy vélem a vendégek is érzik, ha valaki kedvvel nyúl a hajukhoz és nem csak vág, hanem alkot akár egy szobrász, megmunkálja a hajat.

Különösen kedves számomra, ha alkalmi frizurákat készíthetek.

Minden újításra és újdonságra nyitott vagyok, szeretem a kihívásokat.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Csáki Dalma

Mester fodrász

Egy kreatív szakembert keresel? Akkor én vagyok a te fodrászod! 9 éves szakmai tapasztalatomat külföldön szereztem, szinte minden hajtípussal találkoztam már. Több tanfolyamon, tréningen vettem részt, versenyeztem is. 2012-ben a Wella International Trend Vision győztese voltam Dubaiban. A kreatív színek és formák éltetnek és a precíz igényes munka híve vagyok. Nálam garantáltan nem fogod megunni a frizurádat, ötlet táram kifogyhatatlan.

Bejelentkezéshez hívd szalonunkat

+36 20 227 5156

Fodor Ági

senior fodrász

2017 novemberétől, Ági az édesanya szerepre cseréli le a fodrászatot, így jelenleg nem dolgozik a szalonban. Várjuk Őt vissza!

Járt már úgy, hogy a fodrásztól hazatérve azonnal változtatott a frizuráján, mert nem volt megelégedve a végeredménnyel? Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel ilyen soha ne forduljon elő. Régi álmom, hogy a hobbim legyen a munkám, így nagyon elhivatott vagyok a szakmám iránt. Ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést. Heiszler Ivett szalonvezető és a L'Oréal tanfolyamokkal biztosítja, hogy vendégeim a nap fénypontjaként éljék meg frizurájuk megszületésének pillanatát. Mélyen hiszek Konfucius mondatában: Találj egy foglalkozást, amit szeretsz, és soha többé egy napot sem kell dolgoznod. Várom szeretettel!

Ugrás az oldal tetejére...