Heiszler Salon - Nyitólap

Immunité

A száraz, fénytelen haj
újjászületése.
Ára: 3 500 Ft + hajszárítás

Érdekel

STEAMPOD

Hajápolás és hajvasalás
egy lépésben? 
Steampod otthonra is!

Érdekel

Ombre, Sombre

Színátmenetes hajfestés,
éles kontúr nélkül
Lenyűgöző eredmény!

Érdekel

Rólunk

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Csapatommal folyamatosan azon dolgozunk, hogy Te kedves Látogató, minél jobban érezd magad szalonunkban és örömmel látogass vissza hozzánk hónapról hónapra, évről évre. Számomra minden visszajelzés számít, ezért köszönöm, ha megosztod velem tapasztalatodat, ötletedet, észrevételedet annak érdekében, hogy még jobbak lehessünk.

Heiszler Ivett

szakmai vezető, fodrászmester

Immáron 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb dolog a szakma iránti alázat, amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, - pedig nem szabad, sosem szabad. Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemében, miután feláll a székből, rengeteget és még annál is többet jelent. Pontosan ezért mindig azt nézzük kollégáimmal, hogy a vendégeknek hogyan lehet maximálisan a kedvükben járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ebben maradéktalanul egy „dallamra” vannak hangolva velem. Büszkén mondhatom, hogy szerencsés vagyok a csapatommal.

Ismerd meg a csapatot!

Szolgáltatásaink

 

Sosem dolgozunk rutinból

Festéskor, vagy egy új fazon kialakításakor a Vendégünk elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, karaktert, az arc színeit. Fontos, hogy távozáskor a külső harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor belépett hozzánk.

Részletek

Specialitásaink

 

Kiemelt figyelemmel követjük a trendeket

Szeretjük a szakmánkat, hivatásunkat a legmagasabb szinten űzni; szerintünk a folyamatos fejlődés elengedhetetlen. Bátran állíthatjuk, hogy szalonunk a legújabb festési trendek, hajvágási technikák és hajápoló termékek alkalmazásában élen jár, Vendégeink nagy megelégedettségére.

Részletek

Áraink

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 20 227 5156

Cím:1137 Bp., Pozsonyi út 34.

Nyitva tartás:hétfőtől péntekig 08:00-20:00,szombat: 09:00-18:00

Részletek

 

Ugrás az oldal tetejére...