Heiszler Salon - Kun Adrienn

Kun Adrienn

Senior fodrász

Gyermekkori álmomat valósítom meg azzal, hogy 9 éve dolgozhatok fodrászként. Szeretem a kreatívan kialakított és személyre szabott frizurákat és azt, hogy mindeközben hozzájárulhatok vendégeim jó közérzetének megőrzéséhez. Fontos számomra a szakmai fejlődés, amit a L’oreal Akadémia oktatásai garantálnak. Szeretettel várom mindazokat, akik nyugodt, igényes környezetben egyéniséget tükröző, ápolt és egészséges frizurára vágynak.

Kun Adrienn vagyok. Gyerekkori álmomat valósítom meg azzal, hogy 9. éve dolgozhatok fodrászként. Munkám során a legfontosabbnak azt tartom, hogy a vendégek elégedetten szálljanak ki a székemből. Számomra ez a legszebb része a szakmámnak, ezért legjobb tudásom szerint formálom minden vendégem frizuráját és törekszem arra, hogy az együtt töltött pár órát feltöltődésként éljék meg. Fontos számomra, hogy egyedi frizurát készítsek, amit otthon is könnyedén el tudnak készíteni a hétköznapokban és alkalmakkor is jó viselet legyen. Ehhez elengedhetetlen, a szakmai fejlődés, amit a L’oreal akadémia és Ivett oktatásai garantálnak.
A tèli hideg és szàraz levegő nem tett jót a lelkünknek és a hajunknak sem, kezd megújulásod a frizuràddal! Adrit ès vendègèt màr el is kapta a tavasz felfrissülő hangulata! 🌷😉 (Adri munkàja)
Adri egy csodás formát és színt alkotott Vendégének. Itt tudtok hozzá időpontot foglalni: http://bwnet.hu/beautician/24560?salon=Heiszler%20Szalon#content
Ilyen egy boldog Kérasrase termék tulajdonos. :-) 💚💇
Jártál már úgy,hogy szőkéből barna hajat szerettél volna és zöldes árnyalatú lett a végeredmény? Nagyon fontos,hogy minden esetben tisztában legyünk a színelmélettel,ami a Heiszler szalon-ban alap elvárás a fodrászoktól. Adri készítette ezt a csodás mokka árnyalatot. Kérj időpontot Adrihiz online itt: 👇👇👇 http://www.heiszlerszalon.hu/rolunk/rolunk.php#KunAdrienn Vagy hívd a szalont: 062022751156

Ugrás az oldal tetejére...

close

Új szolgáltatással bővült
a Heiszler szalon!

Kun Adrienn Kérastase szakértőnk diagnózis kamera segítségével állapotfelmérést készít.
A diagnózis során Vendégei részére személyre szabott hajápoló programot dolgoz ki és tanácsot ad az otthoni hajápoláshoz is.

Diagnózis időpontot kérek