Heiszler Salon - Szalay Betti

Szalay Betti

Senior fodrász

Kiskorom óta tudom, álmaim s céljaim szorosan a fodrász szakmával kapcsolódnak össze. Már gyermekkoromban is arról ábrándoztam, hogy találok majd egy fodrászszalont, ahol maximális szakmai tudásommal és kreativitásommal szolgálom ki vendégeimet.

Szeretném ha vendégeim teljes nyugalommal és bizalommal forduljanak hozzám legyen szó egy egyszerű frizuráról, de akár egy extrém frizura elkészítéséről is! Nagy kedvencem napjaink férfi divat frizuráinak elkészítése és teljesen magaménak érzem az extrém hajszínek világát is. Elérkeztem ide Heiszler Ivett mesterfodrász szalonjába ahol bátran jelenthetem ki, otthon vagyok. Minden körülmény adott ahhoz, hogy tudásomat a legmagasabb szinten alkalmazzam és a szakma minden területén folyamatosan tudjak fejlődni, hiszen ez, ebben a szakmában a divat folyamatos változása miatt elengedhetetlen.

Szombathelyről egészen Budapestig jöttem azért, hogy valóra váltsam az álmaimat és a Ti álmaitokat is.

Mit szóltok egy kis nyári vagánysághoz? A Colorfull segítségével most lehet (szinte) bármilyen színű hajatok
Ééés, íme a szombati haj végeredménye! Szeretnétek,ha még több ilyen átváltoztatást osztanánk meg veletek? Vagy azt szeretnétek,ha Betti titeket változtatna át? Ha még nem voltatok nálunk és csak tanácsot szeretnétek kérni,foglaljatok Bettihez ingyenes konzultációra időpontot itt: 👇👇👇👇 https://www.bwnet.hu/beautician/24561?salon=Heiszler%20Szalon#content
Please scroll down for the english version ! Bettinek nagyon nehéz dolga volt ennél a színváltoztatásnál,ugyanis vendégünk otthon festett hajjal érkezett. Sokkal több időre és szakértelemre volt szükség a kivilágosításhoz, mint egy szalonban festett hajnál. Betti ismét tökéletes munkát végzett. A Smartbond és a Kérastase termékek pedig megvédték vendégünk hajának egészségét. Betti had a very hard job with this colour changing, as the guest arrived with a home-coloured hair. It needed much more time and competence for the lightening than during a precoloured hair in a salon. Betti made a perfect job again. With the help of the Smartbond and Kérastase products she could save the health of the hair.
Betti ismét varázsolt a Colorfull segítségével 😍

Ugrás az oldal tetejére...

close

Új szolgáltatással bővült
a Heiszler szalon!

Kun Adrienn Kérastase szakértőnk diagnózis kamera segítségével állapotfelmérést készít.
A diagnózis során Vendégei részére személyre szabott hajápoló programot dolgoz ki és tanácsot ad az otthoni hajápoláshoz is.

Diagnózis időpontot kérek