Heiszler Salon - Hosszú Ildikó

Hosszú Ildikó

Fodrász

Szakmám elsajátításával 2006-ban végeztem szorgalommal és odaadással.

Ugyan abban az évben egyéni vállalkozásba kezdtem, amit 6 évig folytattam.
Szerettem volna kimozdítani magam a komfort zónámból és más oldalát is megtapasztalni a szakmának így 2012-ben támadt egy merész ötletem, amit meg is valósítottam és egy ötcsillagos folyami hajón folytattam szakmai karrieremet. Nagy élmény volt számomra és büszkeséggel tölt el hogy mindig elégedetten és boldogan távoztak tőlem a vendégek.
Később volt lehetőségem Máltán is fodrászként dolgozni egy rövid időre.

Ezt követően költöztem Budapestre és van szerencsém a Heiszler szalonban dolgozni ami számomra megtiszteltetés, hiszen egy profi fodrász mellett csinálhatom azt amit szeretek.

Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

A fodrászat a legcsodálatosabb szakma a világon! Ildit egy hete megkereste Ági,aki konkrét elképzelésekkel és egy fotóval érkezett a konzultációra. Ildi a kérésének maximálisan eleget tett,mint mindig, minden rábízott frizura elkészítésénél. De,hogy miért is különleges ez a szakma? 😍🤩☝️☝️☝️ Mert hálásak a munkánkért,mert azonnal megkapjuk a visszajelzést,egy mosoly,egy örömujjongás,vagy dicsérő szavak kíséretében,melyekkel Ági sem fukarkodott és óriási boldogsággal távozott a szalonból, ami a lelkünket melengette. 💚💚💚💚💚 Győződj meg Te is szakmai felkészültségünkről és gyere el hozzánk egy ingyenes tanácsadásra! http://www.heiszlerszalon.hu/kapcsolat/kapcsolat.php
Ildikó kolléganőnk átváltoztatta vendége hajszínét. Igaz,milyen különleges árnyalatot kevert ki? Ha nagyobb változást szeretnél,mindenképp bízd profi szakemberre, kérj időpontot Ildikóhoz online,itt: http://www.heiszlerszalon.hu/rolunk/rolunk.php#HosszuIldiko

Ugrás az oldal tetejére...

close

Új szolgáltatással bővült
a Heiszler szalon!

Kun Adrienn Kérastase szakértőnk diagnózis kamera segítségével állapotfelmérést készít.
A diagnózis során Vendégei részére személyre szabott hajápoló programot dolgoz ki és tanácsot ad az otthoni hajápoláshoz is.

Diagnózis időpontot kérek