Heiszler Salon - Fodor Ági

Fodor Ági

senior fodrász

2017 novemberétől, Ági az édesanya szerepre cseréli le a fodrászatot, így jelenleg nem dolgozik a szalonban. Várjuk Őt vissza!

Járt már úgy, hogy a fodrásztól hazatérve azonnal változtatott a frizuráján, mert nem volt megelégedve a végeredménnyel? Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel ilyen soha ne forduljon elő. Régi álmom, hogy a hobbim legyen a munkám, így nagyon elhivatott vagyok a szakmám iránt. Ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést. Heiszler Ivett szalonvezető és a L'Oréal tanfolyamokkal biztosítja, hogy vendégeim a nap fénypontjaként éljék meg frizurájuk megszületésének pillanatát. Mélyen hiszek Konfucius mondatában: Találj egy foglalkozást, amit szeretsz, és soha többé egy napot sem kell dolgoznod. Várom szeretettel!

A Heiszler Ivett Hair Szalon új csapattagot keres alkalmazotti munkaviszonyba a 13. kerületi, Újlipótvárosban lévő szalonjába. Számodra is fontos a folyamatos fejlődés, kreatív, munkádra és környezetedre igényes, káros szenvedélyektől mentes fodrász vagy? Ha igazi csapatjátékosként az önálló munkavégzés sem áll tőled távol, akkor várjuk a fényképes önéletrajzodat az info@heiszlerszalon.hu címre!
Festés ès vàgàs, a kèp magàèrt beszél👌🏻
ÁGI
Mai nagy àtalakulàs😉 lendületes, fiatalos egyszerű es nagyszerű😊
Hoztunk egy látványos ombre-eltávolítást mára, Ágitól! :) Mit szóltok hozzá? :)
Vendégünk nem akart vörös lenni... Otthon próbálta ki a hennát és miután nem lett elégedett a végeredménnyel, felkeresett bennünket. Áginak órákig tartó munka volt, míg a haj megóvásával egységes színt varázsolt. Ahogy látjátok, sikerült, megérte a fáradtság! :) Öröm volt látni új Vendégünk elégedettségét. :) Ha Ti is változtatnátok hajszíneteken, bátran keressetek bennünket. 😘 Azt a szót, hogy lehetetlen, nem ismerjük a szalonon belül ;)
Néha egy jó nagy változásra van szükség, hogy igazán önmagunk lehessünk. A Vendégünk szerencsére nem félt tőle. ;)

Ugrás az oldal tetejére...

close

Új szolgáltatással bővült
a Heiszler szalon!

Kun Adrienn Kérastase szakértőnk diagnózis kamera segítségével állapotfelmérést készít.
A diagnózis során Vendégei részére személyre szabott hajápoló programot dolgoz ki és tanácsot ad az otthoni hajápoláshoz is.

Diagnózis időpontot kérek